Kalp Yarası Ferit öldü mü? Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı

Kalp Yarası Ferit öldü mü 7. bölümde yanıt buluyor. Son bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanan Ayşe ile Ferit’in büyük aşkını sahneleyen Kalp Yarası 7. bölüm fragmanında yer yerinden oynuyor. İşte, Kalp Yarası 7. yeni bölüm fragmanı

Kap Yarası 6. bölüm ile 9 Ağustos Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. 6. bölümün son anlarında Azade Sancakzade’nin Ayşe’ye olan öfkesi ve “Oğlum oğlum” diyerek seslenişi Ferit öldü sorusunu akıllara getirdi.

Kalp Yarası 6. Bölüm Özeti! Ferit Öldü Mü?

Ayşe ile Ferit’in duyguları tamamen birbirine karışırken bir anda Baha’nın ortaya çıkarak geri gelmesi akılların karışmasına neden oldu. Ferit az da olsa Ayşe’ye karşı mesafeli yaklaşırken Ayşe’de hem kaçak hem de yaralı olan Baha ile uğraşmak durumunda kaldı.

Kalp Yarası Ferit öldü mü? Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı

Hande’de tüm bunlar olup biterken Ayşe'yi Baha'yla köşeye sıkıştıracağını düşünürken ters köşe olduğunun son anda farkına vardı. Azade ve Hande ilk defa karşı karşıya gelirken Ferit tüm şüphelerine rağmen Ayşe'ye karşı sın adımını attı.

Ancak Baha yüzünden sıkışıp kalan Ayşe’nin tepkileri bu aşkı imkansızlığa doğru sürüklemeye yetti. Baha'nın Ayşe saplantısı ise tüm konak halkını büyük ve acı bir sınavdan geçirmeye tamamen kararlı bir hale geldi.

Kap Yarası Ferit Kimdir?

Sancakzade ailesinin küçük oğlu olan Ferit; Genç, yakışıklı, cömert, nazik, tutkulu, potansiyelini başına gelen felaketlerle süregelen bir karakterdir. Yetenekli ve umut vaat eden bir avukatken, ideallerinin üzerine gitmeyip aile şirketine geri gelen Ferit, Sancakzade Holding'in CEO'sudur.

Kalp Yarası Ferit öldü mü? Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı - Resim : 2

Sadece, holding dışında yöre insanına yardım amaçlı avukatlık yapan Ferit, içindeki sevginin, şefkatin büyük bir kısmını paylaştığı Fırtına'dan bu nedenle hep kıskanılır. Başta Hande'nin sonra da etrafındaki diğer insanların asıl hatası, Ferit'le Fırtına arasına girmeye çalışmalarıdır. Ayşe ile birlikte değişecek, aşkı tadacaktır.

Kalp Yarası Ferit öldü mü? Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kalap Yarası ferit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.