Kalben: Bu, bana göre eğlence değil, iyileşme...

Şarkıcı Kalben, şehtilerimiz ardından süren yasın bir yansıması olarak müzik ve tiyatro performanslarının iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Türkiye şehitlerine ağlarken bir yandan da yapılacak konserlerin iptal haberleri gündeme geliyor. İptallerin sadece sanat dallarında yapılmasına tepki gösterenlere, sosyal medya hesabı üzerinden yazdıklarıyla destek veren Kalben, söylenen kimi şarkıların bir eğlence olarak görülmesine karşı çıkarken bunun bir çeşit iyileşme ve yaraları kabullenme yolu olduğunu söyledi.

 kalben-twitter

Kalben, şarkı söylerken çekilmiş karelerini paylaştığı bir iletisine şu satırları yazdı:

“Bu, bana göre eğlence değil, iyileşme, yaraları kabullenme yolu. Sistemin haberlerine duyduğum öfkeden, kırgınlıktan arınma ve evrene ait hissetme yöntemi. Bu sahne, kaldırım, oda bana ve yanımdakilere ev oluyor. Bu şarkıları birlikte söylediğimizde büyü doğuyor. Hissedenlere, kalplilere...”

Kalben: Bu, bana göre eğlence değil, iyileşme... ile ilgili etiketler Kalben İdlib Şehit paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.