Kahraman Babam Dizisindeki Sahne Yürek Dağladı! Emre’nin Yaptıkları Yok Artık Dedirtti

Show Tv ekranlarında gelmeye başlayan10. Ev imzalı Kahraman Babam dizisinin yeni bölümü için ilk tanıtımı yayınlandı. Ömrüm babasının yanına gelemeyeceğini öğrendi. Ve Ömrüm gözyaşlarına boğuluyor. Yonca ise Emre'ye evlenmek istemediğini oldukça sert bir şekilde söylüyor. Yonca'nın itfaiye istasyonuna gelmesi ayrıca geldiği gibi de Uğur'u sorması çok dikkat çekti.

Show Tv ekranlarında gelmeye başlayan10. Ev imzalı Kahraman Babam dizisinin yeni bölümü için ilk tanıtımı yayınlandı. Ömrüm babasının yanına gelemeyeceğini öğrendi. Ve Ömrüm gözyaşlarına boğuluyor. Yonca ise Emre'ye evlenmek istemediğini oldukça sert bir şekilde söylüyor. Yonca'nın itfaiye istasyonuna gelmesi ayrıca geldiği gibi de Uğur'u sorması çok dikkat çekti.

Kahraman Babam Dizisindeki Sahne Yürek Dağladı! Emre’nin Yaptıkları Yok Artık Dedirtti

Emre'nin Yavuz'dan gizleme konusunda kararlı olduğu Orhan'ın kim olduğu çok merak ediliyor. Baba ve kızın birbirlerine karşı kurdukları özlemi ve derin bağı gören izleyenlerin yüreklerine çok dokunuyor. 

Geçen Bölümde Neler Oldu? 

 

Geçen bölümde Yonca'nın Uğur'a destek olurken gören Emre'nin ne yapacağı oldukça merak konusu oldu. Geldiğini Yonca'ya söylemeyen ve gizlice oradan ayrılmış olan Emre, Uğur hakkında önemli bilgiler aldı. Bu olay sayesinde Emre'nin takmış olduğu maskeler bir bir düştü.

Kahraman Babam Dizisindeki Sahne Yürek Dağladı! Emre’nin Yaptıkları Yok Artık Dedirtti - Resim : 2

Ailesi ile beraber Yavuz'un tanışma yemeğine gitmiş olan Menekşe, boynunda olan kolyenin aslında Gönül'e ait olduğunu öğrendi. Büyük bir öfke ve hırs ile Furkan'dan hesap sordu. Bu sırada Yavuz, Tolga'ya karşılıklı olarak iyi gelecek bir iş teklifi yaptı. Tolga ise Yavuz'un niyetinin kötü olduğunu anlayarak bu gelen teklifi geri çevirdi. 

Kahraman Babam Dizisinin Tüm Kadrosu 

 

Sema Ergenokon senaryosunu üstlenmişti. Sevgi Yılmaz, Bahar Kaya, Devrim Yıldız Özdemir'in kaleminin bulunduğu Kahraman Babam dizisi oldukça beğeniliyor ve ilgi görüyor. Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Nilay Deniz, Tuğçe Altuğ ve Fatih Al başrollerde ye alıyor.

Diziye Aslı Orcan, Deniz Hamzoğlu, Toprak Sağlam,  Timur Ölkebaş ve Efekan Can gibi isimler de eşk ediyor. Gürberk Polat, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi oldukça önemli ve yetenekli isimler de bu dizide bir araya geldi. 

Kahraman Babam Dizisindeki Sahne Yürek Dağladı! Emre’nin Yaptıkları Yok Artık Dedirtti ile ilgili etiketler kahraman babam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.