Beyin kanaması geçirmişti! İşte Kadir İnanır'ın son hali!

Geçtiğimiz haftalarda beyin damarlarında pıhtı atması sonucunda beyin kanaması geçiren ve acilen ameliyata alınan 73 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır, zorlu sürecin ardından ilk defa Instagram paylaşımı yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde İnanır'ın keyifsiz olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı gözlerden kaçmadı.

20 Kasım tarihinde Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, aniden beyin kanaması geçirmesi sonucu acil ameliyat edilmişti. İnanır'ın son hali ise görenleri şaşırttı.

22 gün gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde son halini Instagram'dan paylaştı.

Beyin kanaması geçirmişti! İşte Kadir İnanır'ın son hali!

MUTSUZ HALLERİ VE UZAMIŞ SAKALLARI DİKKAT ÇEKTİ

Geçirdiği beyin damar hastalığı sonrası zor bir süreçten geçen usta isim Kadir İnanır'ın keyifsiz halleri dikkat çekti. Kadir İnanır'ın mutsuz hallerinin yanı sıra uzamış sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

Beyin kanaması geçirmişti! İşte Kadir İnanır'ın son hali! - Resim : 2

AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYOR

İnanır, önceki gün sevgilisi oyuncu Jülide Kural ile Etiler'de bir mekana giriş yaparken görüntülenmişti. Yürümekte zorlandığı görülen ve keyifsiz hali dikkat çeken İnanır'ın yardımına ise sevgilisi Jülide Kural koşmuştu.

Beyin kanaması geçirmişti! İşte Kadir İnanır'ın son hali! - Resim : 3

 

 

 

 

Beyin kanaması geçirmişti! İşte Kadir İnanır'ın son hali! ile ilgili etiketler Kadir İnanır beyin kanaması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.