Kaan Urgancıoğlu, kiracısı olduğu evi başkasına mı kiraladı? Ünlü oyuncudan iddialara yanıt geldi

Kaan Urgancıoğlu'nun kiracısı olduğu daireyi daha yüksek fiyatla başkasına kiraladığı iddia edildi. Ünlü oyuncu hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak yasal yollara başvuracağını söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun kiracı olarak oturduğu evi başkalarına daha yüksek fiyata kiraladığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı ve konuyla ilgili olarak yasal yollara başvuracağını söyledi. İşte haberin detayları...

Kaan Urgancıoğlu'nun evlendikten sonra eşinin yaşadığı eve taşındığı, kendi kiracı olduğu evi de başkalarına daha yüksek fiyata kiraladığı ileri sürüldü. Urgancıoğlu'nun bu durumun ortaya çıkmasıyla ev sahibiyle de davalık olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

İDDİALARI SERT BİR DİLLE YALANLADI!

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan ünlü oyuncu, ''Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli "haber" olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim" dedi.

Kaan Urgancıoğlu, kiracısı olduğu evi başkasına mı kiraladı? Ünlü oyuncudan iddialara yanıt geldi

 

 

Kaan Urgancıoğlu, kiracısı olduğu evi başkasına mı kiraladı? Ünlü oyuncudan iddialara yanıt geldi ile ilgili etiketler Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.