Kaan Sekban'dan Sarıkaya'ya tepki: “Mutlaka yargılanmalıdır”

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere Türk komedyen Kaan Sekban’dan tepki geldi. Sekban, Sarıkaya’nın bu hareketi sonrasında sessiz kalınmamasını istedi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle şehre gelen Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk ederek kısa bir söyleşi de bulundu.

Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanması sonrasında İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Tam da bu sırada Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak kendisini itti.

Yaşananların ardından olaya tepki gösteren isimlerden biri olan Kaan Sekban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Basın emekçisine şiddet uygulayan Muharrem Sarıkaya meslekten men edilmeli ve yargılanmalıdır. Şiddet özürle geçiştirilemez. Sosyal medyaya yansımasa ne özür dilenecekti ne de Fatma Şahin'in umrunda olacaktı. Bu iğrenç düzenden nefret ediyorum. Şiddete uğrayan kimse susmasın.” ifadelerine yer verdi.

Kaan Sekban'dan Sarıkaya'ya tepki: “Mutlaka yargılanmalıdır” ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Kaan Sekban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.