Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

22 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Jurassic World: Yıkılmış Krallık hangi kanalda Jurassic World: Yıkılmış Krallık oyuncuları kimlerdir?

22 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Jurassic World: Yıkılmış Krallık adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi 2018 yılında vizyona girmiştir.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık Filminin Konusu Nedir?

İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır...

Jurassic World: Yıkılmış Krallık Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Juan Antonio Bayona

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall

Tür:  Bilimkurgu, Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 8 Haziran 2018 / 2s 8dk

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV film Jurassic World: Yıkılmış krallık Jurassic World 2 konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi yayın akışı izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.