"Sana tecavüz edilirken izlemek zorunda kalacağım!"

Ünlü oyuncu Johnny Depp ve Amber Heard'ın şiddet iddalarıyla biten evliliğine ilişkin yeni iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Heard, "Johnny Depp beni yüzümü oymakla tehdit etti" açıklamasında bulundu.

The Guardian'da yer alan habere göre, Depp'in kendisi hakkında 'eşini döven' ifadelerine yer veren Britanya'nın tabloid gazetesi The Sun'a karşı açtığı iftira davasında Amber Heard'ün ilişkideki şiddet iddialarını sunacağı haftaya geçildi. 

YÜZÜNÜ OYMAKLA TEHDİT ETTİ

Amber Heard, 3 gün sürecek ifadelerinin ilk gününde Depp'in evlilikleri sırasında kendisini aşağıladığını belirtti. Heard, "Karanlık ve şiddetli bir konuşma tarzı vardı. İlişkimizin 'ölü ya da diri' olması hakkında konuşma şekli,  bu ilişkiden çıkmanın tek yolunun 'ölüm' olduğunu söylemesi ve ona zarar verirsem bana yapacaklarından bahsetmesi gibi (Örneğin yüzümü oymak, biçimini bozmak). Hoşlanmadığı insanlar hakkında da sözleri bu şekildeydi" 

"SANA TECAVÜZ EDİLİRKEN İZLEMEK ZORUNDA KALACAĞIM"

Heard, Depp'in ilişki boyunca sık sık kendisini aşağıladığını, bazı kıyafetleri giydiğinde tepki gösterdiğini ve bir gün ona "Şimdi sana tecavüz edilmesini izlemek zorunda kalacağım" dediğini söyledi. 

Depp, Heard'e şiddet uyguladığı iddialarının hepsini reddediyor. The Sun gazetesi ise Heard'ün şiddet gördüğü en az 14 olay olduğunu savunuyor. 

"Sana tecavüz edilirken izlemek zorunda kalacağım!" ile ilgili etiketler Tecavüz Johnny Depp kadına şiddet Şiddet Aile içi şiddet amber heard
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.