Japonya'nın ruhani Tateyama Dağı yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak! Nefes kesen kar koridoru ilgi çekiyor: Tam 500 metre…

Büyüleyici manzaraları ve karda yürüyüş deneyimini birleştiren maceralı bir aktivite mi arıyorsunuz? O zaman Japonya'nın dağlık bölgesindeki ruhani Tateyama Dağı'nın yakınında bulunan 500 metre uzunluğundaki kar koridoru Yuki no Otani tam size göre. Büyük kar vadisi, tutkunları için yeniden açılıyor. İşte detaylar...

Tateyama Kurobe Alp Rotası'nın en yüksek noktasında 20 metreye kadar yükselen yüksek kar duvarlarıyla çevrili Yuki no Otani, mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir turistik yer. Alp rotası 90 kilometre uzunluğundadır ve gezginleri Toyama ve Nagano vilayetlerinden geçirir ve Tateyama Dağı ve Akazawa-dake Dağı dahil olmak üzere Japonya'nın en yüksek zirvelerinin inanılmaz manzaralarını sunar.

YUKİ NO OTANİ'DE KAR YÜRÜYÜŞÜ DENEYİMİ

Japonya'nın ruhani Tateyama Dağı yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak! Nefes kesen kar koridoru ilgi çekiyor: Tam 500 metre…

Rotadaki en dikkat çekici yer, 25 Haziran'a dek açık kalacağı ifade edilen hemen hemen 20 dakikalık kar yürüyüşü. Ziyaretçiler, kar yürüyüşünün huzurunu yaşarken, karla kaplı zirvelerin doğal güzelliğinin tadını çıkarabilecekler.

Koridorun açılışı, personelin karla kaplı Tateyama Paralı Yolunda bir kar küreme makinesi kullanarak aylarca süren zorlu çalışmasının sonucudur. Yuki no Otani parkuru, dünyanın her yerinden ziyaretçileri ağırlayan çekici bir turistik yer haline geldiğinden, sıkı çalışma karşılığını verdi.

BÖLGEDEKİ DİĞER GEZİLECEK YERLER

Bu rota "Japonya'nın Çatısı" olarak bilinir ve Japonya'nın en yüksek kaplıcasından ülkenin en yüksek şelalesine kadar her şeyi içerir. Rota, ziyaretçilere Japonya'nın doğal güzelliği hakkında kapsamlı bir deneyim sunuyor.

Bölge, Yuki no Otani'nin yanı sıra Panorama Yolu da dahil olmak üzere başka ilgi çekici yerler sunmaktadır. Parkur, Tateyama sıradağlarının bir parçası olan Tsurugi Dağı'nın güzel bir manzarasını sunuyor ve Panorama Yolu 7 Mayıs'a kadar açık olacak. Ayrıca ziyaretçiler, Japon Alpleri'nin panoramik manzarasını sunan Daikanbo İstasyonu'ndaki Kar Kamakura'yı (Japon iglosu) ve Kar Tüneli'ni keşfedebilirler.

Yuki no Otani Kar Koridoru, kaçırılmaması gereken eşsiz bir deneyim sunuyor. Yüksek kar duvarları arasında kar yürüyüşü, her gezginin yapılacaklar listesinde olması gereken unutulmaz bir deneyimdir.

Japonya'nın ruhani Tateyama Dağı yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak! Nefes kesen kar koridoru ilgi çekiyor: Tam 500 metre… ile ilgili etiketler Japonya Seyahat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.