Dünyada en çok turist çeken şehirler belli oldu: İkisi Türkiye'den

Ünlü bir turizm sitesinin yaptığı araştırmaya göre Dünyada en çok turist çeken şehirler belli oldu. İlk 10'a giren şehirler arasında Türkiye'den iki ilimiz yer alıyor.

Dünyanın en çok turist çeken şehirlerinin belirlendiği araştırmaya Türkiye'den 2 ilimiz de girdi. Buna göre İstanbul ve Antalya, dünyanın en çok turist çeken 10 şehrinden ikisi olarak karşımıza çıkıyor.

EN ÇOK TURİSTİ BANGKOK ÇEKİYOR

Araştırmaya göre dünyada en çok turist çeken şehir Tayland’ın başkenti Bangkok oldu. İkinci sırada ise Fransa’nın başkenti Paris bulunuyor. Üçüncü sırayı ise İngiltere’nin başkenti Londra aldı.

10 Şehirlik listede İstanbul 8. sırada yer alırken, Antalya 10. sırada kendine yer buldu.

Dünyada en çok turist çeken şehirler belli oldu: İkisi Türkiye'den

Listenin dördüncü sırasında Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai, beşinci sırada ise Singapur Cumhuriyeti'nin başkenti Singapur yer aldı.

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur 6. sırada, Amerika'dan New York 7. sırada, Japonya'dan Tokyo ise 9. sırada yer alıyor.

Dünyada en çok turist çeken şehirler belli oldu: İkisi Türkiye'den ile ilgili etiketler İstanbul Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.