Ivana Sert, havaalanında içecekler için ödediği parayı paylaştı! Faturayı görünce neye uğradığını şaşırdı...

Ünlü modacı Ivana Sert, havaalanında kahve, su ve limonata için ödediği parayı sosyal medya hesabından paylaştı. Sert'in sadece içecekler için ödediği para ise gündem oldu...

İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren Ivana Sert sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

"PARAMI AKILLICA HARCIYORUM" DEMİŞTİ...

"Kıyafetlerimi kendim dikiyorum, hiçbir zaman büyük paralar harcamadım. Ben akıllı davranıyorum, paramı akıllı harcıyorum" diyen Ivana Sert İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda içeceklere ödediği para karşısında şoke oldu.

Ivana Sert, havaalanında içecekler için ödediği parayı paylaştı! Faturayı görünce neye uğradığını şaşırdı...

2 KAHVE, 1 SU VE 1 LİMONATA İÇİN 547 TL ÖDEDİ...

Genellikle kazancını gayrimenkule yapan Sert, 2 kahve, bir su ve limonataya 547 lira ödeyince şoke oldu.

Modacı sosyal medya hesabından fişini yorumsuz paylaşarak gündem oldu.

Ivana Sert daha önce yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum. Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir çok fazla para harcamıyorum"

 

 

Ivana Sert, havaalanında içecekler için ödediği parayı paylaştı! Faturayı görünce neye uğradığını şaşırdı... ile ilgili etiketler Ivana Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.