İsveç’te devlet destekli provokasyonun amacı ne? Nedim Şener skandalın perde arkasını yazdı...

Nedim Şener, NATO üyeliği Ankara’nın onayına bağlı olan İsveç'te gerçekleştirilen skandal eylemin perde arkasını yazdı. "Her şey çok açık; İsveç'in ABD’ye “NATO’ya girmek istemiyorum” diyecek cesareti olmadığı için NATO üyeliğini engellemesi adına Türkiye’ye yönelik alçakça provokasyonlara girişiyor." diyen Şener "Türkiye, NATO üyeliğini engellemeli." çağrısı yaptı.

NATO üyeliği Ankara’nın onayına bağlı olan İsveç'te ırkçılık ve nefret dolu bir provokasyona imza atan Rasmus Paludan, Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yaktı.

Eyleme izin verilmesine Türkiye’den tepki yağarken Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşesinde provokasyonunun perde arkasını yazdı. 

"NATO ÜYELİĞİNİ ENGELLEMESİ İÇİN ALÇAK PROVOKASYONA GİRİŞİYOR"

"Mutabakata rağmen; -PKK’lı teröristlerin propagandasını engellemiyor. -Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarete göz yumuyor. -Yargı soruşturma açmıyor. -FETÖ’cüleri iade etmiyor. -Kuran yakılmasına izin veriyor. İsveç hükümeti izin veriyor, yargısı koruyor, siyasetçisi destekliyor." diyen Şener provokasyonun nedenini şu sözlerle ifade etti:

"Her şey çok açık; İsveç, Amerika Birleşik Devletleri’nin emperyalist hegemonyasının aracı haline dönüşen NATO’ya üye olursa akıbetinin Ukrayna ile aynı olacağını biliyor. Bu yüzden ABD’ye “NATO’ya girmek istemiyorum” diyecek cesareti olmadığı için, NATO üyeliğini engellemesi için Türkiye’ye yönelik alçakça provokasyonlara girişiyor."

 

"TÜRKİYE, NATO ÜYELİĞİNİ ENGELLEMELİ"

Tüm Müslüman dünyasını hedef alan bu alçakça eylemin Türkiye Büyükelçiliği’nin önünde gerçekleşmiş olmasının provokasyonun özel olarak Türkiye’ye yönelik planlandığının göstergesi olduğunu belirten Şener, "PKK terör örgütünün eylemleri gibi Kuran-ı Kerim yakılmasına izin veren İsveç makamlarının eylemi engellememesi, eylem yerini dahi değiştirmemiş olması, sonrasında da ifade özgürlüğü, demokrasi diye sahip çıkması tek şeyi gösteriyor: Türkiye’nin İsveç’in NATO üyeliğini engellemesini istiyor. O zaman Türkiye de gereğini yapmalı..." ifadelerini kullandı. 

NEDİM ŞENER'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İsveç’te devlet destekli provokasyonun amacı ne? Nedim Şener skandalın perde arkasını yazdı... ile ilgili etiketler İsveç Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.