İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atmıştı! AK Parti, disiplin süreci başlattı

CHP’li İzmit Belediyesi ile AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında kendini yere atarak yuvarlanan AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlatıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin tartışmalı hareketleri sonrası disiplin süreci başlattığını duyurdu. İbrahim Efe'nin, Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması sırasında yerde yuvarlanarak "İmdat polis, beni dövüyorlar" diye bağırması kamuoyunda geniş yankı buldu.

İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atmıştı! AK Parti, disiplin süreci başlattı

"İMDAT POLİS BENİ DÖVÜYORLAR" DİYE BAĞIRDI

İbrahim Efe’yi başkanın yanına yaklaştırmamak için bir vatandaş hafifçe itince, Efe kendini yerlere atarak yuvarlanmaya başladı. Bir ara yerden kalkan İbrahim Efe tekrar kendini yerlere atarak, “İmdat polis, beni dövüyorlar” diye bağırmaya başladı. İbrahim Efe’nin hareketlerini bölgedeki vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

 AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ! DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATILDI

İbrahim Efe'nin görüntüleri üzerine AK Parti cephesinden açıklama AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'dan geldi. Talus, yaptığı yazılı açıklamada, "İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

İHA-DHA

İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atmıştı! AK Parti, disiplin süreci başlattı ile ilgili etiketler Kocaeli İzmit
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.