Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Yunanistan'dan ülkemize ve ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si FETÖ, 1'i PKK/PYD mensubu 4 kişi hudut kartalları tarafından yakalandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

 "Yunanistan'dan ülkemize ve ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişi hudut kartallarımız tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1'inin de PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi"

 Hudutlarımızda yasa dışı geçişlere karşı mücadelemiz sürüyor.


Yunanistan'dan ülkemize ve ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişi hudut kartallarımız tarafından yakalandı.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1’inin de… pic.twitter.com/018VJbz0eF

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 26, 2024

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı terörist FETÖ PKK PYD
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.