İstihbarat mı var? CHP ve İYİ Parti'den gelen 'siyasi cinayetler' iddiasının perde arkası!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı…

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, bugün Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak fahiş fiyatlar ve salgınla mücadele konularının detayları, CHP ve İYİ Parti'nin 'siyasi cinayetler' iddiası, CFR’nin dergisi Foreignpolicy’de Steven Cook'un Türkiye'nin yönetilmesi konusunda dikkat çeken makalesi, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de yayınladığı yeni NAVTEX'in sınırları ve televizyonlardaki gündüz kuşağı programları tartışıldı.

"KABİNEDE ONLINE EĞİTİMİN ÇIKMA İHTİMALİ YÜZDE SIFIR"

Metehan Demir, "Kabinede online eğitimin çıkma ihtimali yüzde sıfır. Erdoğan'ın ve MEB'in açıklamalarından da öte bu konuda ciddi radikal bir düzenlemeye gidildiği için bu ihtimal yüzde sıfır. Geçen sene okulları kapatan iki ülkelerden biriyiz açılsın diyorlardı, şimdi de tam tersi diyorlar. Bu konuda bir karar beklenmiyor, sonuna kadar devam edilecek. Fahiş fiyatlar artışını temel sebebine ulaşılamadı. Herkes birbirine atıyor. Elektrik, doğalgaz, fahiş fiyatlar... Her sektör kendi pandemisini yaşıyor. Dünyada artık pandemi çeşitlendi.

"'BAZI TEHDİTLER VAR AMA SOMUT BİR İSTİHBARAT YOK' DENMİŞTİ!"

Tüyleri diken diken eden ve geçmişteki travmaları hatırlatan dikkat çekici bir çıkış. Bu daha önce siyasi gündemde konuşulmuştu, bu tip suikastların ve tehditlerin geldiği gerekçesiyle. Yetkili isimlerle görüşmüştüm, 'Zaman zaman bazı tehditler var ama kontrol altında tutuluyor, ciddi ve somut denilecek bir istihbarat yok' denmişti ama her zaman alarmda, teyakkuzda olmalıyız.

"ASIL KILIÇDAROĞLU'NUN PROFİLİNDEKİ '#GELİYORGELMEKTEOLAN' YAZISI VE ATATÜRK'E BENZER İMASI DİKKAT ÇEKİYOR"

Akşener'in 'başbakanlık' çıkışı inanılmaz taktik bir çıkıştı. Cumhurbaşkanlığı meselesini tartışmada zaviye ve özgür ağırlık anlamında düşürdü. Akşener'in başbakanlık çıkışı sonrası, Kılıçdaroğlu'nun bu fotoğraf değişikliği ile cumhurbaşkanlık adaylığını ilan ediyor demek hakaret olarak algılanmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İstihbarat mı var? CHP ve İYİ Parti'den gelen 'siyasi cinayetler' iddiasının perde arkası! ile ilgili etiketler Metehan Demir CHP İYİ Parti metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.