15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi? DMM'den iddialara cevap...

Sosyal medyada yayılan “15 Temmuz gazilerinin maaşları kesilmiş, 2 aydır maaş alamıyorlar” iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada "Toplu ödeme yapılmasını isteyenlere ödemeleri toplu olarak gerçekleştirilmiştir. Ödemeleri aylık olarak almaya devam etmek isteyen 218 hak sahibine ise aylık ödeme yapılmaya devam edilmektedir." denildi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) sosyal medyada paylaşılan “15 Temmuz gazilerinin maaşları kesilmiş, 2 aydır maaş alamıyorlar” iddiasın yalanladı. 

Açıklamada,  "Toplu ödeme yapılmasını isteyenlere ödemeleri toplu olarak gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle toplu ödeme alan gazilere aylık olarak ödeme yapılmamaktadır. Ödemeleri aylık olarak almaya devam etmek isteyen 218 hak sahibine ise aylık ödeme yapılmaya devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi? DMM'den iddialara cevap... ile ilgili etiketler 15 Temmuz maaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.