İşte ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni bir aşka yelken açtı. En son, Masumlar Apartmanı dizisine vedasıyla gündeme gelen Abdullah'ın Efe Çelik ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Masumlar Apartmanı dizisiyle son dönemde ekranda olan Farah Zeynep Abdullah yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Farah Zeynep Abdullah yeni bir aşka yelken açtı.

Son dönemin gözde oyuncularından olan Farah Zeynep Abdullah, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşamaya başladı. Çiçeği burnunda aşıkların birlikte çekilmiş ilk karesine Snob Magazin ulaştı.

İşte ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı!

Farah Zeynep Abdullah son yıllarda Ahmet Rıfat Şungar, Doğu Demirkol ve Reynmen ile yaşadığı birlikteliklerle gündeme gelmişti.

İşte ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı! - Resim : 2

EFE ÇELİK KİMDİR?

Efe Çelik, 2 Ekim 1989'da Adana'da dünyaya geldi.

Çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulundu.

 

 

İşte ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni aşkı! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Efe Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.