İşte Benim Stilim'de büyük final! Kim birinci olacak?

Sevilen moda programı İşte Benim Stilim Tv 8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve final akşamlarında Uğurkan Erez’in oturduğu yarışmanın final bölümüyle ekranlara gelecek. Kalan finalistler arasından kimin yarışmayı kazanacağı ise merak konusu. İşte Benim Stilim kim kazandı, birinci kim oldu sorularının cevabı merak konusu...

İşte Benim Stilim kim birinci oldu, kim kazandı? Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen moda programı İşte Benim Stilim hafta içi her gün ve hafta sonu final bölümü ile ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve eleme günü Uğurkan Erez’in jüri kadrosunda bulunduğu programın bu sezon finali gerçekleşecek. İşte Benim Stilim yeni sezon ne zaman sorusunun cevabı ise şu anda belli değil. Finalistler arasından kimin birinci olacağı ise merak konusu. En son Gamze Taşkın ve Emine Aydın’ın elenmesinin ardından finale kalan isimler Tuğçe, Simay, Merve, Dilara, Aleyna Neslihan ve Burcu olmuştu. Bu isimlerin büyük finale kalıp kalmayacağı ise daha net değil. Her isim de oylamaya alındı. Fakat büyük final öncesi bir eleme daha olabilir.

BÜYÜK FİNALE SAATLER KALDI!

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI?

İşte Benim Stilim 7. Sezon finali bugün gerçekleşiyor. 7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tuğba Çiğdem, Esin Çelik, Ezgi & Elçin Akar, Deniz Saral, Çağla Sarıoğlu, Nazlıcan Arkan, Merve Sevin, Gülce Lale, Müşerref Aydoğdu, Nursen Bahar Değerli, Gizem Ay, Berna Doğan, Aybüke Kemiyeva, Emine Aydın, Neslihan Doğrusöz, Nergiz Nesrullayeva,Maryam Haeri, Tuğçe Ekim, Damla Gezen, Gamze Taşkın, Burcu Yakasız, Vefa Alizade’ydi. Bu isimler arasından finale kalan isimler en son Gamze Taşkın ve Emine Aydın’ın elenmesinin ardından finale kalan isimler Tuğçe, Simay, Merve, Dilara, Aleyna Neslihan ve Burcu olmuştu. Ödülü kimin kazanacağı ise büyük merak konusu.

İŞTE BENİM STİLİM'DEN KİM ELENDİ 21 MAYIS

Değişen eleme sistemi ile elenecek kişileri jüri üyeler belirledi. Geçen hafta da eleme postasında olan Emine Aydın ve Duygu Taşkın bu hafta da potaya girdiler. Onların yanı sıra Burcu, Gamze Taşkın ve Tuğçe'de potaya giren diğer isimler oldu. Jürinin seçimi ile yarışmaya veda eden isimler Emine Aydın ve Gamze Taşkın oldu.

sdfsdgsdgs

Böylece yarışmanın finaline kalan isimler belli oldu. Tuğçe, Simay, Merve, Dilara, Aleyna Neslihan ve Burcu oldu. Bu isimlerin büyük finale kalıp kalmayacağı ise daha net değil. Her isim de oylamada olacak. Fakat büyük final öncesi bir eleme daha olabilir.

İŞTE BENİM STİLİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU 21 MAYIS

Final günü Aleyna Eroğlu, Dilara Taşkın, Neslihan Doğrusöz, Merve Sevin ve Simay Tokatlı 40'ar puanla birinciliği paylaştılar. Daha sonra hafta içi alınan puanlarla beraber toplam puana bakıldığında Merve Sevin ve Simay Tokatlı birinciliği paylaştılar. Jüri 10 bin TL'yi haftanın finalindeki başarısından dolayı Simay Tokatlı'ya verdi. 21 Mayıs final bölümünün birincisi Simay Tokatlı anlamlı bir harekette bulundu.

asdasfasf

Simay Tokatlı aldığı paranın yarısını Çocuk Esirgeme Kurumuna yarısını da huzurevine vereceğini açıkladı.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

dilara_taAkAn

DİLARA TAŞKIN KİMDİR?

İzmirli yarışmacı Dilara Taşkın, 1993 doğumlu. Moda ve Tekstil bölümünde okuyor. 1.75 Boyunda ve 59 kilo olan Yay burcu.

aleyna_eroAlu

ALEYNA EROĞLU

İşte Benim Stilim programın en çok dikkat çeken kişileri arasında yer alan Aleyna, 1993 doğumlu Bursalı yarışmacı Oyunculuk ve Moda okuyor. İstanbul'da okuyan yarışmacı memleketi Bursa'ya sıkça gidip geliyor. 1.69 boyunda ve 43 kilo ağırlığında olan Aleyna Eroğlu ilk ekran deneyimini bu programda yaşıyor. Kova burcu.

simay_tokatlA

SİMAY TOKATLI

Yarışmanın popüler isimlerinden olan Simay Tokatlı, 1993 yılında doğan yarışmacı aynı zamanda İzmir'de yaşıyor. Moda merakını, moda ve tekstil bölümü okumakla perçinleyen Simay, programda da tarzını konuşturacak. 1,75 boyunda ve 58 kiloda olan yarışmacı, ideallerine çok düşkün.

asdafsasfa

MERVE SEVİN KİMDİR?

Merve Sevin, Ocak ayının başında yeni yarışmacı olarak İşte Benim Stilim'e katıldı ve katılır katılmaz tüm dikkatleri üzerini çekmeyi başardı. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’in podyumun boy gösteren Merve Sevin’in Instagram hesabındaki takipçi sayısı da kısa sürede arttı. Türkiye’nin en stil kadını olmak için yarışan ve jüri üyelerinden tam not alarak zorlu bir rakip olduğunu gözler önüne seren Merve Sevin’in özel yaşamı merak ediliyor. Peki, İşte Benim Stilim 2017’ye sonradan dahil olan Merve Sevin kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkında merak edilenler!

İşte Benim Stilim ile adını duyuran Merve Sevin 1997 yılında İzmir’ de dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan genç yarışmacı, İstanbul’da yaşamaktadır. Halkla ilişkiler bölümünde eğitimine devam etmektedir. İşte Benim Stilim'e sonradan dahil olan Merve Sevin, daha ilk haftadan jüri üyelerinden tam puan almıştır.

İşte Benim Stilim'de büyük final! Kim birinci olacak? ile ilgili etiketler işte benim stilim final kim birinci olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.