İşte Benim Stilim'de 21 Mayıs Pazar kim elendi? / VİDEO

İşte Benim Stilim'de yarı final heyecanı... TV8'in en çok izlenen Yarışmalarından İşte Benim Stilim'de bugün yeni bir dönem başlıyor. Haftanın finalinde kim birinci olacak?Merakla izlenen programın final haftasındaki konsepti izleyiciyi heyecanlandırdı. Hangi yarışmacılar jüriden geçer not aldı? 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?

TV8'in heyecan dolu yarışma programında haftanın finali...21 Mayıs günü ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim haftanın finalinde 'Mezuniyet' konseptini işleyecek olan yarışmacılar haftanın birincisi olmak için yarışacaklar. İşte Benim Stilim'de yarı final heyecanı yaşanıyor. Bu akşam kim elenecek merak konusu. Bugün yayınlanacak olan haftanın finalinde konsept 'Mezuniyet'. Bu haftanın konukları Berdan Mardini ve Ece Gürsel. Konsepti en iyi sergilemek isteyen kızlar jüriden puan alabilmek için kıyasıya bir rekabet içine girecekler. Bugün çok kritik.. Yarı finalde boy göstermek isteyenler en iyi tarzı oluşturmak zorunda. Bu akşam elenecek yarışmacı İşte Benim Stilim hayallerine veda edecek.

İŞTE BENİM STİLİM 21 MAYIS KİM ELENDİ

Geçtiğimiz hafta yapılan kural değişikliği nedeniyle eleme yapılmamıştı. Yaza Merhaba konseptinin işlendiği final gecesinde Merve Sevin yaptığı başarılı kombin ile 10.000 TL ödülün sahibi olmuştu. Emine Aydın’ın ailevi nedenlerle final gecesine katılım gösteremediğini açıklanırken Bahar Candan haftanın en düşük puanını almıştı. Bu hafta büyük ödülün hangi yarışmacının kazanacağı ve elenen ismin kim olacağı merak ediliyor...

21 MAYIS FRAGMANI

İŞTE BENİM STİLİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Haftanın son gününde Cuma Şıklığı kombinleri yapılırken, Yaşar İpek şarkıları ve yorumları ile programa renk kattı. Kerimcan Durmaz Bahar Candan’ın kaşlarını beğenmedi ve eline fırçasını alıp Bahar Candan’ın kaşlarını şekillendirdi. Tuğçe Ekim’in Dilara Taşkın’a “Ben kombinini beğendim ama ben beğendiysem jüri beğenmez. Hep öyle oluyor. Ben bu kıyafetleri anlamıyorum. Aleyna’nın tarz alamayıp Duygu’nun almasını anlamıyorum.” gibi sözler sarf edince Kemal Doğulu sinirlenip “Anlasaydın burada oturuyordun” deyip jüri masasını gösterdi. Cuma şıklığında sadece 5 yarışmacı tarz olmayı başarırken hafta sonu final gecesinin konseptinin Anneler Günü olduğu açıklandı.

İŞTE BENİM STİLİM’DE ÖYKÜ SERTER STÜDYOYU TERK ETTİ!

İşte Benim Stilim yarışması son zamanların en iyi moda programlarından. Her gün farklı bir konseptle jüri karşısına geçen yarışmacılar tek tek podyuma çıkıyor. Jüri üyeleri gerekli eleştirmeleri yapıyor. Yarışmacılar da bir sonraki günlerde neler yapması ve yapmaması gerektiğini öğreniyor.

Genelde yarışmacıların arasında çıkan kavgalar yüzünden gündemde çok konuşulan İşte Benim Stilim’de bu sefer daha farklı bir olay yaşandı. Geçen günlerde Bahar Candan’ın yarışmadan ayrılması da sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kalan yarışmacılar birbirlerine sert tepkiler vermeye devam ediyordu.

18 Mayıs yayınlanan bölümde ise yarışmacılar kavganın dozunu kaçırdı. Susmak bilmediler. Artık bunlarla baş edemeyen Öykü Serter de gidiyorum artık deyip stüdyoyu terk etti. Öykü Serter’in bu davranışı beklenmedik bir biçimde gerçekleşti.

İşte Benim Stilim'de 21 Mayıs Pazar kim elendi? / VİDEO ile ilgili etiketler 21 Mayıs işte benim stilim final yarı final kim elenecek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.