İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon: Helikopter de destek verdi!

İstanbul'da emniyet ekipleri, çok sayıda adrese şafak vakti eş zamanlı narkotik operasyonu düzenlendi. Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinin de katıldığı operasyonda, kapılar koçbaşıyla kırıldı, evlerde arama yapıldı. Operasyona havadan helikopter destek verdi.

İstanbul’da sabah saatlerinde polis özel harekat ve narkotik polisleri tarafından eş zamanlı olarak uyuşturucu ve uyarıcı madde operasyonu yapıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce yapılan teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslere şafak vakti eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon: Helikopter de destek verdi!

ŞAFAK VAKTİ EŞ ZAMANLI OPERASYON

Operasyon başta Gaziosmanpaşa olmak üzere birçok ilçede daha önceden belirlenen adreslerde eş zamanlı gerçekleşti. Şafak vakti yapılan operasyona polis özel harekat ve helikopter destek verdi.

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon: Helikopter de destek verdi! - Resim : 2

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bir gecekonduya operasyon düzenleyen polis ekipleri bina içerisinde uzun süre arama yaptı. Özel Harekat Polisleri ise bina etrafında güvenlik önlemi aldı. Bina içerisinde yapılan incelemeler sonrası bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, operasyonla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon: Helikopter de destek verdi! - Resim : 3

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine şafak vakti eş zamanlı operasyon: Helikopter de destek verdi! ile ilgili etiketler İstanbul uyuşturucu Operasyon şafak tacir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.