Özgür Özel ile Devlet Bahçeli ne konuştu? İlk açıklama geldi

TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 45 dakika süren bir görüşme yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özel, Bahçeli ile görüşmesine dair de açıklama yaptı.

TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 45 dakika süren bir görüşme yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özel, Bahçeli ile görüşmesine dair de açıklama yaptı. İşte Özgür Özel'in o açıklaması...

Sayın Bahçeli'ye ve onun şahsında MHP'nin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Kendisiyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hem ev sahipliği, hem fikir alışverişleri hem de kıymetli aktarımlar için kendisine teşekkür ediyorum. Yapılan görüşmelerden sonra eğer ortak bir açıklama yoksa görüşme taraflardan kendi ifadelerini paylaşabilecekleri ancak verilen cevapları paylaşmayacakları bir anlayışla sürmelidir.

(Erdoğan görüşmesi için) Efendim, görüşmede ne konuştunuz? Tutulan notlar partinin arşivine girmiştir. Benden sonra görev yapacak genel başkanlarımıza aktarılmak üzere muhafaza edilmiştir. Kayıt dışı siyasete itiraz eden anlayışımızla tüm gurubumuzla paylaşılmıştır. Ancak biz neler söylediğimizi söyledikten sonra ne cevap aldığımızı söylemek bizim işimiz değildir. Ancak onu beklemek ve izlemek, beklenti içinde olmak bizim pozisyonumuzdur.

Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşmeden sonra sayın Bahçeli 'Açıklama yapabilirsiniz' demesine rağmen kendisini ayakta bekleterek açıklama yapmayı doğru bulmadım. Ancak Sayın Bahçeli ile seçim sonuçlarını samimiyetle değerlendirdiğimiz, tebriklerini kabul ettiğimiz, bundan sonraki sürece dahil olarak da son derece yapıcı bir şekilde bunları değerlendirdiğimizi paylaşabilirim. Dış politikada Filistin ve Kıbrıs başta olmak üzere dış politikayı hangi gözle gördüğümüzü paylaştık.

Özgür Özel ile Devlet Bahçeli ne konuştu? İlk açıklama geldi ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.