İSRAİL’E DESTEK VEREN BIDEN ORTADOĞU’DA NE PLANLIYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

ABD Başkanı Joe Biden, dün akşam gerçekleştirilen hain hastane saldırısı sonrası İsrail'e gitti. Biden havalimanında İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu ve İsrail Cumhurbaşkanı İsaac Herzog tarafından karşılandı.

Biden ile Netanyahu katliam sonrası dünyanın gözü önünde birbirlerine gülücük saçarak sarıldılar. Tüm dünyanın tepkisini çeken ilginç görüntülere hemen ardından gerçekleştirilen Biden-Netanyahu basın toplantısı da eklendi.

Kamera karşısına geçen ikili Gazze'deki hastane saldırısı için skandal ifadelere imza attı. Katliamı görmezden gelen Biden, İsrail'e desteğini açıkça dile getirdi.

‘Haberin Olsun’un bugünkü bölümünde SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Biden'ın İsrail üzerinden amaçladığı Ortadoğu planının şifrelerini ortaya koydu.

''VAHŞETİN ARDINDAN GELEN GÖRÜNTÜLERİ İNSANIN MİDESİNİ KADIRMIYOR''

Hain katliam sonrası Biden ile Netanyahu'nun mide bulandıran surat ifadesine vurgu yapan Barış Özkan, ‘’Netanyahu Biden’ı yüzünde gülümsemeyle, büyük sevinçle Biden’ı karşıladı. Vahşetin ardından gelen görüntüleri insanın midesi kaldırmıyor. Umurlarında değil. Nasıl bir gözü dönmüşlük, insanlıktan çıkılmışlıktır bu? Ölen masumlar bir tarafta, sırıtan Biden-Netanyahu diğer yanda…’’ sözlerini dedi.

''SİVİLLERİ UZAKLAŞTIRACAK VAHŞİLİKTE SALDIRILAR YAPACAKLAR''

Biden'ın dünya savaşını körüklediğinin altını çizen Ceyhun Bozkurt, ‘’Biden-Netanyahu görüntülerinde biri Hitler, diğer Mussolini. Netanyahu ve şürekası Hitler’den öğrendiklerini yapıyor. Naziler bile hastane vurmamıştı, bunlar Naziler'den daha aşağılık varlıklar. Bu kan emici vampirlerin imhası gerekiyor. Açık açık katliamlara devam etmek istiyorlar. ABD İsrail'e mali yardımın önünü açmaya çalışıyor. Biden dünya savaşını körüklüyor. Sivilleri uzaklaştıracak vahşilikte saldırılar yapacaklar.’’ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İSRAİL’E DESTEK VEREN BIDEN ORTADOĞU’DA NE PLANLIYOR? ile ilgili etiketler ABD Joe Biden Netanyahu Filistin İsrail Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.