İsmail Ege Şaşmaz kimdir?

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Vatandaşlar tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Oyunculuğu ile farklı yapımlarda rol alan isim yakışıklılığı ile de gözleri üstüne çekiyor. Son zamanların konuşulan isminin hayatının nasıl olduğu araştırılıyor. Ünlü oyuncunun hayatını sizler için araştırdık. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Hangi oyuncunun abisi? Detaylar haberimizde...

Dizilerin başarılı oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz son günlerde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Farklı yapımlarda izleyici ile buluşan ünlü oyuncu hayranlıkla takip ediliyor. Oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ile de dikkat çekiyor. Herkes tarafından merakla araştırılan ismin hayatını sizler için derledik. İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Hangi oyuncunun abisi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

EGE

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ

Türk Oyuncu İlk Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla Başlamıştır. Kariyerine Güneşi Beklerken isimli dönemin popüler dizisi ile adım atmıştır. diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçmiştir. Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat verimiş. Şimdi ise Fox da yayınlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizisinde Serdar karakterini canlandırıyor.Aşk yalanı sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara veren ünlü oyuncu Aşk Laftan Anlamaz dizinde konuk oyuncu olarak yer almaktadır.


TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde Mehmet Ozan Dolunay, Asena Tuğal, Bahar Şahin ve Doğan Akdoğan ile birlikte başrolü paylaşmış ve Fırat karakterini canlandırdı. Son olarak TRT1 ekranlarının büyük prodüksiyonlu dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare’de Mehmet karakteri ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosu ile iddialı gelen dizide Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve İlker Aksum gibi oyuncularla beraber rol alıyor.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Aytaç Şaşmaz da en az abisi kadar ünlü bir oyuncu. Söz dizisinin efsane timinde Çaylak karakteri ile boy gösteren Aytaç Şaşmaz sergilediği performansla büyük beğeni kazanmaya devam ediyor. Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur.

aytac

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk sinema filmi ile yaşamıştır.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır.
Aytaç Şaşmaz Coca Cola reklam filminde de rol almıştır.

MEHMETÇİK KÛTULAMÂRE

Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, Birinci Cihan Harbi’ne hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikâyesini konu alıyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburu’na katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.

mehmet

İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kûtulamâre Zaferi’ni konu alan dizi, Mehmet karakterini merkezine alarak her anı heyecan, aksiyon ve derin duygularla yoğrulmuş hikâyesiyle seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet’in, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak Zeynep ile yaşayacakları sevda ise, çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.

Mehmet, başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu Osmancık Taburu’yla birlikte Arap coğrafyasında büyük bir mücadele gösterecektir. Bölgede yaptıklarıyla Osmancık Taburu içinde büyük bir kahraman haline gelecektir. Mehmet kahramanlıkları İngilizlerin oyunlarını bozacak ve Kûtulamâre destanının mimarı olacaktır.

Osmanlı Devleti’nin, İngilizleri Kûtulamâre’de kuşatıp teslim almasında canını ortaya koyacak olan Mehmet ile birlikte Osmancık Taburu’nun diğer kahraman askerleri de yakından tanıtılacaktır. Aynı zamanda Osmanlı Devleti askerleriyle, İngiliz askerleri arasında çöllerde, dağ başlarında, nehirlerde yaşanan amansız mücadele tarihi kaynaklara dayanılarak anlatılacaktır.

GÜNEŞİ BEKLERKEN

Güneşi Beklerken, yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin,Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Ozan Osmanpaşaoğlu'nun paylaştığı gençlik dizisidir.Cihan, Demet ve Jale Bursa'nın Gölyazı kasabasında yaşayan üç iyi arkadaştır. Demet ve Jale, yıldız basketbolcu Cihan'a aşık olmuştur ancak Demet daha erken davranıp Cihan'la birlikte olur. Bu birliktelikten hamile kalan Demet, Cihan'a hamile olduğunu söylemesi için Jale'yi gönderir. Ancak Jale, yıllarca Cihan'a bunu anlatmaz. Aradan yıllar geçmiş, Cihan'ın bebeğiyle onu terkettiğini düşünen Demet Zeynep'i doğurmuş babası hakkında Zeynep'e bir deniz kazası geçirdiği ve kaybolduğu yalanını söylemiştir.

Demet ve Zeynep, Gölyazı'nda mutlu bir hayat sürmektedir. Demet'in işlettiği moda atölyesinin iflasından sonra en yakın arkadaşı Jale, Demet'e İstanbul'da iş, Zeynep'e de hızlı bir koşucu olduğu için müdiresi olduğu Sayer Koleji'nde eğitim imkanı sağlar.Zeynep, okulun sahibinin oğlu olan Kerem Sayer'in okulda kurduğu düzene baş kaldırarak ilk günden Kerem Zeynep arasında büyük bir savaş çıkar. Kerem Melis'in yardımıyla klostrofobisi olan Zeynep'i lunaparka kapattığında çıkan yangından Kerem'in çocukluk arkadaşı Barış kurtarır. Hesap sormaya giden Zeynep, Keremin arabasıyla abisinin öldüğü yerde kaza yapmasıyla ikili geceyi ormanda tek başına geçirirler. Zeynep'in güvenini kazanan Kerem intikam için kayıp babasını bulduğuna inandırsa da Zeynep'in karşı oyunuyla denizde boğularak öldüğüne Kerem ve Melis'i inandırır. Nefret ettikleri Zeynep'in öldüğünü sanmalarıyla Melis kardeşini kabullenmeyi,Kerem ise aşık olduğunu anlarlar. Zeynep bu sebepten dolayı Kerem'den nefret edip Barış'tan hoşlanır. Barış'ın Melis'e, Melis'in Kerem'e, Aksel,Begüm'ün Melis ve Barış'a aşık olmasıyla olaylar karışır ve herkesten saklanan Güneş, Sayerlerin karanlık geçmişini, tüm gerçekleri Barış ve Kerem'den saklamaktadır.

Zeynep'in kayıp babasını araması, Melis ile Zeynep'in hayatlarını büyük uçurumlara savurur. Bu sır Demet'i ve Kerem'i iki kardeşden birini kaybetmek ve yaşatmak arasında seçim yapmak zorunda bırakır. Kanser olan Jale'nin anne-kızı İstanbul'a çağırmasının asıl amacının Demet-Cihan-Zeynep'i bir araya getirmek olduğu anlayan Kerem ve Melis'le işler karışır. Ve sonra Zeynep babasını öğrenir. Kerem Zeynep'e aşkını itiraf eder. Zeynep de Kerem'e aşık olduğunu söyler. Birlikte olurlar. Final bölümünde evlenmiş olurlar ve masal adında bir kız çocukları olur.

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? ile ilgili etiketler İsmail Ege Şaşmaz kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı hangi oyuncunun abisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.