İskeledeki görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı! Nesrin Cavadzade'nin üstsüz güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı

Nesrin Cavadzade, bir markanın daveti üzerine gittiği Bodrum'da iskeledeki görüntüleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncunun iskeledeki olay yaratan üstsüz görüntüleri çok konuşuldu. Cavadzade'nin üstsüz güneşlenmeyi tercih etmesinin sebebi belli oldu.

Bir markanın daveti üzerine Bodrum'a giden Nesrin Cavadzade, önceki gün Torba'da kaldığı otelin iskelesinde görüntülendi. Kendini sık sık denizin serin sularına bırakan ünlü oyuncu iskeleye döndüğünde yaptığı hareketle magazin gündemine bomba gibi düştü.

BİKİNİ ÜSTÜ OLMADAN GÜNEŞLENDİ!

Nesrin Cavadzade'yi o halde görenler şaşkına döndü. Üstsüz bir şekilde yere uzanan ünlü oyuncu çevredekilere aldırış etmeden güneşin tadını çıkardı. Ünlü oyuncunun sere serpe yere uzandığı görüntüler gündem oldu. 

İskeledeki görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı! Nesrin Cavadzade'nin üstsüz güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı

SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI! MEĞERSE...

Nesrin Cavadzade'nin iskelede üstsüz bir şekilde güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı. İddialara göre Nesrin Cavadzade'nin üstsüz güneşlenmesinin sebebi anlaştığı mücevher markasının reklam filmi için kamera karşısına geçecek olması. Oyuncunun reklamda güneş yanığı izi olmaması için bu yönteme başvurduğu iddia edildi. (2. Sayfa)

İskeledeki görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı! Nesrin Cavadzade'nin üstsüz güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.