Işın Karaca'nın kocasına evlilik mi teklif etti?

Işın Karaca, bugün katıldığı bir magazin programında "İrem Derici biz evliyken Sedat'a evlilik teklif etti" demiş, gündeme bomba gibi düşmüştü. Derici, bu iddialara sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla cevap verdi.

Işın Karaca bu sabah Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Şarkıcı kızı Mia'nın babası Sedat Doğan'la evli olduğu dönemde İrem Derici'nin Sedat Doğan'a evlenme teklifinde bulunduğunu söyledi

Işın Karaca şöyle konuştu:

"İrem Derici, Venedik'te eşime evlenme teklifi etti. Bunun fotoğrafını bana attılar sonra hemen avukatımı aradım boşanma davasını açtım. Hiç kimse mutsuz olduğu bir yerde durmamalı."

 İREM DERİCİ YANIT VERDİ!

Işın Karaca'nın bu iddialarına İrem Derici'nin cevabı gecikmedi. Sosyal medyada bir açıklama yayınlayan Derici, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

İrem Derici'nin açıklaması şöyle:

"Beni birileri kendiyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bir bakacak kendine. Google Amca'ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor. Hatta o magazincinin bu hanımefendi ile ilgili verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum."

Işın Karaca'nın kocasına evlilik mi teklif etti? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.