Işın Karaca'dan Gülşen'e sitem: "Bazı hareketleri çok kalitesiz"

Son dönemde giydiği sahne kıyafetleri ile olay yaratan Gülşen’e bir tepkide şarkıcı Işın Karaca’dan geldi. Karaca, Gülşen’i çok sevdiğini ancak bazı hareketlerinin çok kalitesiz olduğuna değindi.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Işın Karaca, meslektaşı Gülşen’in giydiği sahne kostümleri hakkında konuştu.

Gülşen’in sahne kıyafetlerine eleştiride bulunan Karaca, "Ben Gülşen'in müziğini, kariyerini çok seviyorum. Konu giyimle alakalı bir şey değildi. Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler. Bahsettiğim buydu." dedi.

Işın Karaca'dan Gülşen'e sitem: "Bazı hareketleri çok kalitesiz"

Bergen’in seslendirdiği meşhur Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını Gülşen ve Aleyna Tilki’nin de yorumladığına dikkati çeken Karaca, özellikle Gülşen’in yorumunu çok beğendiğine değinerek, "12 yıl önce arabesk albümleri yaptığım zaman önce kimse yüzüne bakmıyordu. Bazı kişilerin 'Ben arabesk söylemem, dinlemem' dediği talihsiz açıklamaları olmuştu. Sonra arabesk albümleriyle 3 yıl üst üste en çok satan albümlere sahip oldum."

Işın Karaca'dan Gülşen'e sitem: "Bazı hareketleri çok kalitesiz" - Resim : 2

"Çok bıçak sırtı bir işti. Bu kadar batıya dönük olan bir sanatçının arabesk söylemesi tuhaf karşılanıyordu. Biz bunu yaptığımız dönemde millet pop müziği adı altında arabesk yapıyordu. Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim. Ben başladım arkamdan bir sürü insan geldi. Bu dönemi hatırlattığım için kendimle gurur duyuyorum." ifadelerine yer verdi.

Işın Karaca'dan Gülşen'e sitem: "Bazı hareketleri çok kalitesiz" ile ilgili etiketler Gülşen Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.