İrem Derici sahneye alkollü mü çıktı?

Yılın en iyi pop şarkıcısı ödülüne layık görülen İrem Derici'nin ödül töreninde yaptığı konuşma magazin gündemine damgasını vurdu. Derici'nin sahneye alkollü çıktığı iddia edildi.

Yılın en iyi pop şarkıcısı ödülünü Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın elinden alan İrem Derici'nin "Eşek cenneti" gafı ve sosyal medyaya damgasını vurdu.

"ÖDÜLÜME LEKE SÜRÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM"

Ödül aldığı sahneye alkollü çıktığı yönünde çıkan haberlere İrem Derici cevap verdi. Şarkıcı, "Ödülüme leke sürülmesine izin vermeyeceğim" dedi.

İrem Derici dün gerçekleştirilen ödül töreninde "En iyi kadın pop şarkıcısı" ödülünün sahibi oldu. Fakat ödül töreninin ardından "Sahneye alkollü çıktı" başlıklı haberler yapıldı. Şarkıcı iddialar üzerine bir açıklamada bulundu.

"BU YIL BÜYÜK BİR HASTALIK GEÇİRDİM"

İşte Derici'nin o açıklamaları: "Dün gururla katıldığım ve ödül aldığım 8. Buhara Medya Ödülleri’yle alakalı hem kırıcı hem de alakasız bir haber yapılmış. Alkolsüz bir ödül töreninde sahneye alkollü çıktı haberi yapılmasına mı üzüleyim, neden kimseyle alıp veremediğim yokken bu kadar bana yürünmesine mi darılayım bilemedim...

Hatırlatayım ki ben bu yıl büyük bir hastalık geçirip yoluma mükemmel bir şekilde devam ettim, sağlık benim için her şeyden önemli. Böyle hayal ürünü haberlerle ödülüme leke sürülmesine izin vermeyeceğim gibi yine bu haberi yapan arkadaşlara kin gütmeyeceğim. Canınız sağolsun ama kul hakkı yediğinizde ve insan üzdüğünüzde içinizdeki kötülüğün ışık hızıyla size geri döneceğine emin olun. Saygılarımla.

İrem Derici sahneye alkollü mü çıktı? ile ilgili etiketler İrem Derici İsmail Kahraman alkollü mü sahneye çıktı ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.