İndirimli Game Pass nasıl alınır? Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass ne işe yarar? Xbox Game Pass'te hangi oyunlar var?

Microsoft'un oyun tutkunlarına sunduğu Game Pass sistemi, Xbox ve PC kullanıcıları için heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor. Bilgisayar versiyonunda büyük indirim yapılan Xbox Game Pass'in indirimli olarak nasıl alınacağı merak ediliyor. Peki, indirimli Game Pass nasıl alınır? Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass ne işe yarar? Xbox Game Pass'te hangi oyunlar var? İşte Xbox Game Pass hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Microsoft'un popüler oyun abonelik servisi Xbox Game Pass, PC kullanıcıları için büyük bir fiyat indirimi ile gündeme geldi. 159,90 TL olan Xbox Game Pass PC fiyatı, yüzde 96,9'luk şaşırtıcı bir indirimle 5,90 TL'ye düştü. Bu indirim, Türkiye'deki oyun fiyatlarının yüksek olduğu bir dönemde büyük bir avantaj sunacak. Peki,  İndirimli Game Pass nasıl alınır? Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass ne işe yarar? Xbox Game Pass'te hangi oyunlar var? Detaylar haberimizde...

İndirimli Game Pass nasıl alınır? Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass ne işe yarar? Xbox Game Pass'te hangi oyunlar var?

XBOX GAME PASS NEDİR?

Game Pass, Microsoft'un abonelik tabanlı oyun platformudur. Kullanıcılara geniş bir oyun yelpazesi sunan bu sistem, avantajlı fiyatlar ve ücretsiz oyunlarla zengin bir oyun deneyimi vadeder. Hem konsol hem de PC kullanıcılarına hitap eden Xbox Game Pass, özellikle PC Game Pass ile PC üzerinden erişilebilir.

XBOX GAME PASS NASIL ALINIR?

Xbox Game Pass'e sahip olmak oldukça kolaydır. Xbox uygulamasına giriş yaparak "Store Hesabı" oluşturabilir ve ardından Game Pass aboneliğinizi saniyeler içinde satın alabilirsiniz. Xbox Game Pass'in aylık ücreti şu anda 159 TL'dir. Abonelik, kullanıcının Microsoft hesabı üzerinden iptal edilmedikçe otomatik olarak devam eder.

GAME PASS NE İŞE YARAR?

Xbox Game Pass, oyun tutkunlarına bir dizi avantaj sunar. PC Game Pass ile özel olarak üretilmiş Xbox oyunlarının tadını çıkarabilir, oyun deneyimini istediğiniz her yerde yaşayabilirsiniz. Game Pass üyeliği, sahip olduğunuz oyunları Xbox, tablet, bilgisayar ve hatta telefon üzerinden oynama imkanı sağlar. Ayrıca Vodafone FreeZone, Game Pass avantajlarına üç ay boyunca ücretsiz erişim sunarak kullanıcılara ek bir ayrıcalık tanır.

XBOX GAME PASS'TE HANGİ OYUNLAR VAR?

PC Game Pass'in zengin oyun kütüphanesi, yüzlerce konsol ve bilgisayar oyununu içerir. Yüksek performanslı ve kaliteli oyunlara kolayca erişebilir, mevcut oyunların tadını çıkarabilir ve sürekli eklenen yeni oyunlarla farklı maceralara atılabilirsiniz. Madden NFL 23, Two Points Campus, Turbo Golf Racing, Need For Speed Heat, Star Wars Squadrons, Sims 4 gibi popüler oyunlar, PC Game Pass kullanıcılarını bekliyor.

İNDİRİMLİ XBOX GAME PASS NASIL ALINIR?

İndirimli Game Pass'in nasıl alınacağına geçmeden önce bu fiyatın sadece 1 aylık üyelik için geçerli olduğunu belirtmek önemli. Mevcut Xbox Game Pass PC üyeleri için ise maalesef bir indirim söz konusu değil.

Oyun tutkunlarının merak ettiği bir diğer konu ise bu indirimin ne kadar süreyle geçerli olacağı. Microsoft tarafından henüz açıklama yapılmamış olup, kullanıcıların kampanyanın ne kadar zaman devam edeceği henüz belli değil.

Aynı indirimin Xbox Game Pass'in konsol ve Ultimate planları için de geçerli olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak, Avrupa'da geçerli olan 14 günlük Game Pass fiyatının 1 Euro'ya indirilmesi, Türkiye'deki fiyatlandırmayla bağlantılı olarak düşünülebilir.

İndirimli Game Pass nasıl alınır? Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass ne işe yarar? Xbox Game Pass'te hangi oyunlar var? ile ilgili etiketler Xbox Game Pass
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.