İmaj değiştiren oyuncu Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı! Eşi İman Elbani ile objektif karşısına geçti

Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri etkinliğine katılan ve “En İyi Aksiyon Erkek Oyuncu” ile“En İyi Aksiyon Dizisi” ödüllerine layık görülen oyuncu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile poz verdi. Ödül töreninde çekildiği fotoğrafı Instagram hesabında yayınlayan Murat Yıldırım’ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Son olarak Ramo dizisiyle ekranlarda boy gösteren 42 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım, 25. Altın Objektif Ödülleri etkinliğine katıldı.

2016 yılında hayatını birleştirdiği Faslı eşi İman Elbani ile birlikte poz veren Yıldırım, fotoğraf karelerini 3,9 milyon takipçili Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

İmaj değiştiren oyuncu Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı! Eşi İman Elbani ile objektif karşısına geçti

Şimdilerde Aziz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyunucu Murat Yıldırım’ın son halini görenler tanımakta zorlandı.

FOTOĞRAFLARI İNSTAGRAMDAN PAYLAŞTI

Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Murat Yıldırım, "Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği güzel gecede "En İyi Aksiyon Erkek Oyuncu" ve "En İyi Aksiyon Dizisi" ödülü için teşekkürler. Bütün RAMO ekibimi tebrik ediyorum ve bizi her zaman destekleyen cefakar RAMO fan club teşekkürler. Ve benim ödülümde çok büyük desteği olan sevgili eşim İman Ebani teşekkürler" ifadelerini kullandı.

HAYRANLARI TANIYAMADI

Söz konusu paylaşım çok sayıda beğeni alırken, Aziz dizisi için imaj değiştiren Murat Yıldırım'ın fotoğraflarda farklı gözükmesi hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Birçok kullanıcı bu değişikliğinin nedenini merak ederek benzer soruları sordu.

İşte Murat Yıldırım'ın son hali...

İmaj değiştiren Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı

İmaj değiştiren Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı

İmaj değiştiren Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı

 

İmaj değiştiren oyuncu Murat Yıldırım'ı görenler tanımakta zorlandı! Eşi İman Elbani ile objektif karşısına geçti ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Imane Elbani Sosyal Medya imaj Magazin Gazetecileri Derneği 25. Altın Objektif Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.