İlk kez kullandı! Şeyma Subaşı'nın çamaşır makinesi ile imtihanı: Sosyal medya kullanıcılarının diline düştü

Aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dillere dolanan Şeyma Subaşı, paylaştığı bir video ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Şeyma'nın çamaşır makinesi ile imtihanı 'yok artık o kadar da değil' dedirtti.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan bir süre sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ve ardından nikah masasına oturan Şeyma Subaşı her hareketi ile konuşulmaya devam ediyor. Meedo ile mutluluğu kısa süren Şeyma Subaşı, boşanmasının ardından partiden partiye koşarak eski hareketli günlerine geri döndü.

Şeyma Subaşı'nın çamaşır makineli paylaşımı ise gündem oldu. Şeyma Subaşı, ilk kez çamaşır makinesi kullandığını söyleyerek paylaştığı video ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

İlk kez kullandı! Şeyma Subaşı'nın çamaşır makinesi ile imtihanı: Sosyal medya kullanıcılarının diline düştü

ALAY KONUSU OLDU!

Çamaşır makinesini kullanmaya çalışan, kapağı açmak için büyük mücadele veren Şeyma Subaşı alay konusu oldu. Sosyal medya kulalnıcılarının diline düşen Şeyma için kimi "Rol yapıyor" dedi kimi ise "Çamaşır makinesiyle tanışıyor" yorumunda bulundu. Şeyma Subaşı'nın o hallerine "Kız tek parça için makine mi çalıştırılır" yorumları da gecikmedi.

İlk kez kullandı! Şeyma Subaşı'nın çamaşır makinesi ile imtihanı: Sosyal medya kullanıcılarının diline düştü - Resim : 2

 
İlk kez kullandı! Şeyma Subaşı'nın çamaşır makinesi ile imtihanı: Sosyal medya kullanıcılarının diline düştü ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.