İffet'in Cemil'i Faruk Peker yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamıyor...

İlk olarak 1977'de "Kükreyen Aslan" filmi ile oyunculuğa başlayan, Müjde Ar ile oynadığı ve Yeşilçam'ın unutulmaz yapımları arasında yer alan "İffet" ile de kariyerinin zirvesine ulaşan ünlü aktör Faruk Peker yıllar sonra ortaya çıktı.

Ünlü aktör Faruk Peker, Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan İffet'te canlandırdığı Cemil rolüyle hafızalara kazındı. Ünlü aktör, yönetmenliği Kartal Tibet'in üstlendiği İffet filminde Müjde Ar ile birlikte rol aldı.

Araba camı sahnesi'nin üzerinden 40 yıl geçmesine rağmen sahne hala akıllardaki yerini koruyor.

MÜJDE AR, BANU ALKAN VE AHU TUĞBA İLE BAŞROLDE OYNADI

İlk olarak 1977 yılında kamera karşısına geçen Peker, Kükreyen Aslan filmi ile oyunculuğa adım attı. Müjde Ar, Banu Alkan ve Ahu Tuğba gibi ünlü isimlerle başrolü paylaşan ünlü aktör, pek çok filmde rol aldı.

İffet'in Cemil'i Faruk Peker yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamıyor...

Gecelerin Kadını, Bataktıkta Bir Gül, Zifaf, Şahmaran ve Böyle Mi Olacaktık gibi onlarca filmde izleyici karşısına geçen Faruk Peker, İffet filmi ile akıllarda yer edindi. 90'lı yıllardan itibaren dizilerde yer almaya başlayan Peker; Yeniden Çalıkuşu, Zehirli Çiçek ve Berivan gibi dizilerde rol aldı.

ŞİMDİ 66 YAŞINDA

Senaristlik, sinema sanatçılığının yanı sıra mankenlik de yapan Peker, yıllar içerisindeli değişimi ile gündeme geldi. 80'li yıllarda kariyerinin zirvesine ulaşan usta isim şimdilerde 66 yaşında.

İffet'in Cemil'i Faruk Peker yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamıyor... - Resim : 2

Yıllar sonra ortaya çıkan İffet filminin Cemil'i son haliyle herkesi şaşırttı.

 

İffet'in Cemil'i Faruk Peker yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamıyor... ile ilgili etiketler Yeşilçam Müjde Ar Faruk Peker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.