İbrahim Selim'in programı Hasan Can Kaya yüzünden mi iptal edildi? Yapım ekibinden yanıt geldi!

Konuşanlar programıyla adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın konuk olduğu "İbrahim Selim İle Bu Gece" programı iptal edildi... Sosyal medyada, İbrahim Selim'in Hasan Can Kaya'nın hareketlerinden rahatsız olması sebebiyle programın iptal edildiğine yönelik ortaya atılan iddiaların ardından programın yapım ekibinden açıklama geldi. 

Uzun yıllardır yaptığı Konuşanlar programıyla ünlenen Hasan Can Kaya, YouTube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Ancak Kaya'nın yer aldığı bölüm iptal edildi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TEPKİ

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre; Kaya, çekim esnasında format dışı davranışlarda bulundu, sunucu İbrahim Selim de bu durumdan rahatsız olduğu için bölümü iptal etti. Yeni bölümde Kaya'nın yerine farklı bir konuğu gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Hasan Can'ın olduğu bölüm neden yayınlanmıyor?" diyerek tepki gösterdi.

İbrahim Selim'in programı Hasan Can Kaya yüzünden mi iptal edildi? Yapım ekibinden yanıt geldi!

TEKNİK SEBEPTEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ

Programın yapım ekibi, magazin gündemine bomba gibi düşen iddiayı yalanlayarak yayın iptalinin teknik bir sorundan kaynaklandığını söylüyor.

İbrahim Selim'in programı Hasan Can Kaya yüzünden mi iptal edildi? Yapım ekibinden yanıt geldi! ile ilgili etiketler İbrahim Selim Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.