İbrahim Selim FOX TV'ye transfer oldu! İlk konuğu Serenay olacak!

YouTube üzerinden yayınlanan "Bu Gece" isimli programla adından söz ettiren ünlü sunucu İbrahim Selim, FOX TV'ye transfer oldu. İbrahim Selim'in ilk konuğu ise ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya olacak.

YouTube'da yayınlanan Sevilen talk show programı "İbrahim Selim ile Bu Gece" çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak. Başarılı sunucu ve oyuncu İbrahim Selim'in sunduğu program, Her hafta sürpriz konuklar ağırlayacak.

 İLK KONUK SERENAY SARIKAYA OLACAK

Yapımını ID Pro'nun üstlendiği, yapımcılığını Ayşe Barım ve İbrahim Selim'in yaptığı yüksek tempolu ve sıra dışı programın ilk konuğu ise daha önce de konuk olan Serenay Sarıkaya olacak.

Program, izleyicileri müzikten stand-up'a, eğlenceli oyunlardan güncel konulara kadar birçok konuda eğlenceye doyurmaya hedefliyor. Programın yayın tarihi ise henüz netleşmedi.

İbrahim Selim FOX TV'ye transfer oldu! İlk konuğu Serenay olacak!

İbrahim Selim FOX TV'ye transfer oldu! İlk konuğu Serenay olacak! ile ilgili etiketler İbrahim Selim YouTube Fox TV Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.