İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'i fragmana almadı!

27 Ekim de “Yol Arkadaşım” adlı film ile vizyona girmeye hazırlanan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç önceki gün Maslak Uniq’te basın mensuplarının karşısına çıktı.

Filmin senaryosunu yazan ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ile basın mensuplarıyla görüştü. Büyükak filmle ilgili “Senaryosunun tamamen bana ait olduğu ilk sinema filmim olduğu için çok heyecanlı ve mutluyum. Gerçekten insanların çok seveceği ve eğleneceği bir film oldu. Biz çekimler esnasında baya eğlendik umarım gişelerde de beklenen karşılığı alırız. Bizim çok büyük hayallerimiz yok çok şükür mutlu adamlarız, iyi bir arkadaşlığımız var bu da yaptığımız işlere çok güzel yansıyor “ dedi.

ibrahim-buyukak-ic

Yakın arkadaşı Eser Yenenler'in de filmde rol aldığını söyleyen Büyükak “Eser'i fragmanlarda göstermedik ama onu da araya sıkıştırdık” şeklinde espri yaptı.

İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'i fragmana almadı! ile ilgili etiketler İbrahim Büyükak Oğuzhan Koç Eser Yenenler 3 adam yol arkadaşım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.