İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi!

Uzun yılların ardından yeniden İbo Show ile ekranlara dönen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bu haftaki programda bir süredir sağlık problemleriyle mücadele eden ve ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil ile özel bir röportaj yayınlandı. Erbil ve Tatlıses'in sohbeti sırasında yaşanan duygusal anlar programa damga vurdu.

Sağlık sorunları sebebiyle ekranlara veda eden Mehmet Ali Erbil İbo Show'a konuk oldu. Programında sonunda yayınlanan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil röportajı izleyicilere duygusal anlat yaşattı. Erbil, geçirdiği günleri çok yakın dostu Tatlıses'e anlattı. Tatlıses ve Erbil artık hayatta olmayan eski arkadaşlarından bahsederlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

İBRAHİM TATLISES'TEN ÇOCUK İTİRAFI

Koronavirüs sebebiyle daha çok evde vakit geçirdiğini söyleyen Mehmet Ali Erbil. Salgından dolayı torununu bile göremediğini belirtti. Erbil'in hastanede yattığı sırada çocuklarının başından ayrılmadığını ve çok şanslı olduğunu söyleyen Tatlıses'in 8. çocuğu da istediğini ifade etmesi üzerine Erbil'in, "Bende 3 tane çocuk mu vardı?" şeklineki esprili sorusu güldürdü.

Hayatına 1 buçuk yıldır kimsenin girmediğini belirten Erbil, "Ben de önümüzdeki yıllarda daha iyi olursam programlara devam edeceğim. Yanımda yardımcılarım var. Allah eksiklerini göstermesin, iyiyim." ifadelerini kullandı.

ERBİL'İN HASTALIĞI

Mehmet Ali Erbil, dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele veriyor. Kaçış sendromu hastalığı ya da bilimsel adıyla "Capillary leak syndrome" kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi bulgular veren hastalık, damarlardan protein, mineral ve suyun sızması" olarak tanımlanmaktadır.

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan ve yaptığı programlarla izleyicileri ekranlara kilitleyen Mehmet Ali Erbil, bir süredir dünyada sadece 100 kişide görüşen kaçış sendromu hastalığıyla mücadele ediyordu. Bilimsel olarak, "Capillary Leak Syndrome" olarak da ifade edilen kaçış sendromu hastalarda, tansiyon düşmesi, kan yoğunlaşması, damarlardaki protein miktarının artması, minerak ve suyun sızması gibi bulgularla anlaşılabiliyor.

İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil İbrahim Tatlıses ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.