Hünkar Yaman Camdaki Kız'a Geliyor... Vahide Perçin Yeni Sezonda Şoför Hayri'nin Annesi Olacak!

Yeni sezona bomba gibi başlayan Camdaki Kız dizisinde senaryonun son bölümde iyice sarkması sonrasında kadroya bazı isimlerin ekleneceği iddia edildi. Bu isimlerden birisinin ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinden birisinin olduğu ifade edilmekte.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinde yeni yine bomba gibi başladı. Her geçen bölümde hikaye daha kritik bir hal alırken son bölümlerde sürekli olarak Cana ile Sedat’ın ön planda olması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Merakla beklenen şoför Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın da büyüleyen performansı dizide bazı açıkları kapatırken esas olay ise Feride’nin her şeyden elini ayağını çekmesi oldu. Son bölümde Feride’nin kızı Nalan’dan bebek beklentisi içerisinde olması ise herkesi şaşırttı.

Hünkar Yaman Camdaki Kız'a Geliyor... Vahide Perçin Yeni Sezonda Şoför Hayri'nin Annesi Olacak!

İzleyenlerin asıl merak ettiği anlardan birisi ise ilerleyen bölümlerde Nalan ile Sedat’ın nasıl yakınlaşacağı oldu. Senaryonun buna göre işleneceği kitaptan bilinirken asıl bombanın ise Hayri’nin annesi ile patlayacağı ortaya çıktı.

HÜNKAR YAMAN İDDİASI!

Daha öncesinde son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin’in Camdaki Kız dizisine transfer olacağı ve Hayri’nin annesini canlandıracağı iddia edildi. Kulislerden gelen bu son bilgilerde izleyenlerin bu duruma nasıl bir tepki vereceği merak uyandırdı.

Hünkar Yaman Camdaki Kız'a Geliyor... Vahide Perçin Yeni Sezonda Şoför Hayri'nin Annesi Olacak! - Resim : 2

Sedat’ın hayatında işler yolunda gitmezken hem Cana hem de şirket tarafından zor olayların içerisinde kalırken Alp’in tehditleri herkesin başına bela olacak. “Önce seni, sonra seni rezil edeceğim.” diyen Alp’in sözleri izleyenleri de oldukça heyecanlandırdı.

Hünkar Yaman Camdaki Kız'a Geliyor... Vahide Perçin Yeni Sezonda Şoför Hayri'nin Annesi Olacak! ile ilgili etiketler vahide perçin Camdaki Kız Hünkar Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.