Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar'a büyük şok! Filipinli yardımcısı paraları alıp kaçtı

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit ile futbolcu Selim Soydan'ın kızları Gülşah Alkoçlar (53), evindeki Filipinli yardımcısı Y.E. tarafından dolandırıldı. Yalanan olay sonrası suç duyurusunda bulunan Akoçlar, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak takipçilerini ''İş başvurusunda çok dikkatli olun'' diye uyardı.

Henüz 5 yaşındayken 'Gülşah' filmiyle kamera karşısına geçen usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar hayatının şokunu yaşadı. Türk sinemasının unutulmaz çocuk oyuncuları arasında yer alan Gülşah Alkoçlar, evindeki Filipinli yardımcısı tarafından dolandırıldı. Alkoçlar başına gelen talihsiz olayın başkalarının da başına gelmemesi için "Dikkat!!! Hakkında suç duyurusunda bulundum. İş başvurusunda çok dikkatli olun" şeklinde bir paylaşımda bulunarak takipçilerini bu konuda uyardı.

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar'a büyük şok! Filipinli yardımcısı paraları alıp kaçtı

Gülşah Alkoçlar'ın yaşadığı talihsiz olayı bugünkü köşesine taşıyan Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ''İşin iç yüzünü öğrenmek için Gülşah Hanım'ı aradım. Meğer kimliğini yayınladığı, Y.E. adlı Filipinli yardımcısı tarafından dolandırılmış.'' ifadelerini kullandı.

İşte Bülent Cankurt'un ''Filipinli yardımcısı dolandırdı'' başlıklı o yazısı:

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in kızı, sosyetenin ünlü ismi Gülşah Alkoçlar'ın başına çok tatsız bir olay geldiğini öğrendim. Gülşah Hanım'ın, Instagram sayfasında bir kadının kimliğini yayınlayıp altına da "Dikkat!!! Hakkında suç duyurusunda bulundum. İş başvurusunda çok dikkatli olun" diye yazdığını görünce merak ettim. İşin iç yüzünü öğrenmek için Gülşah Hanım'ı aradım. Meğer kimliğini yayınladığı, Y.E. adlı Filipinli yardımcısı tarafından dolandırılmış.

KÖPEKLERİ AÇ KALDI!


Detayları Gülşah Hanım'dan dinleyelim: "Sağlık sorunu olduğunu söyleyip borç para istedi. Parayı verdim, seyahate çıktım. Ben gidince evden kaçmış. Evde 2 köpeğimiz var, aç susuz kalmışlar. Birkaç gün sonra şoförüm eve gidince öğrendik durumu. Delirdim; aptal yerine konmamdan çok, o hayvanların aç susuz kalmasına üzüldüm."

Kadının, başkalarını da mağdur etmemesi için o uyarıda bulunduğunu söyleyen Gülşah Hanım'a geçmiş olsun.

 Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar'a büyük şok! Filipinli yardımcısı paraları alıp kaçtı - Resim : 2

GÜLŞAH ALKOÇLAR'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Gülşah, 1975
Gülşah Küçük Anne, 1976
İbo ile Güllüşah, 1977
Gülçiçek, 1986
Kader, 1986
Arkadaş, 1989
Süper Yıldız (TV dizisi), 1995

 

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar'a büyük şok! Filipinli yardımcısı paraları alıp kaçtı ile ilgili etiketler Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.