Hoffenheim Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda?

Avrupa'daki temsilcimiz Medipol Başakşehir Hoffenheim deplasmanına çıkıyor. Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında Hoffenheim deplasmanında iyi bir sonuç almak isteyen temsilcimizin maçının hangi kanalda ve saat kaçta olduğu vatandaşlar tarafından aranıyor. Geçtiğimiz sezonun flaş takımı olan ancak bu sezon bekleneni veremeyen Medipol Başakşehir, Avrupa'da sahne alıyor. Peki, Hoffenheim Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Temsilcimizin karşılaşması şifresiz mi? Muhtemel 11'ler belli mi? Detaylar haberimizde...

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Hoffenheim ile deplasmanda karşılaşacak. Avrupa Ligi'ndeki iki temsilcimizden biri olan Başakşehir'in geride kalan 2 maçta 1 puanı bulunuyor. Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Sevilla'ya elenip Avrupa Ligi'nin yolunu tutan temsilcimiz bugün galip gelerek üç puanını almak istiyor. Rakibimiz Hoffenheim ise Avrupa Ligi'nde henüz puanla tanışamadı. Peki, Hoffenheim Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Temsilcimizin karşılaşması şifresiz mi? Muhtemel 11'ler belli mi? Detaylar haberimizde...

tsg_medipol_baAakAehir

HOFFENHEİM MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Alman ekibi Hoffenheim ile Medipol Başakşehir karşılaşacak. Grupta 1 puanı bulunan Başakşehir'de hedef mutlak galibiyet. 19 Ekim Perşembe akşamı saat 22.05'te başlayacak mücadele Tivibu Spor2 kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek.

BAŞAKŞEHİR 3 PUAN PEŞİNDE

Turuncu-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kalırken, ikinci maçta da Portekiz deplasmanında Braga'ya 2-1 kaybetti. Medipol Başakşehir, Hoffenheim'ı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

medipol_baAakAehir

BUNDESLİGA'DA FORMDA BİR HOFFENHEİM

Hoffenheim, Bundesliga'da geride kalan 8 haftada zirve yarışından uzak değil. Alman ekibi, bu 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puanla 4. sırada yer alıyor. Hoffenheim, rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

844919190.0

BAŞAKŞEHİRDE EKSİKLER VAR

Süper Lig'in 8. haftada evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu, Başakşehir'in Almanya kadrosunda yer almadı. Kadroda ayrıca sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz ile Aurelien Chedjou da bulunmadı.

210220171620008692108_2-41

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksey Eskov yönetecek. Eskov'un yardımcılıklarını ise Dmitriy Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak.

MUHTEMEL 11

Medipol Başakşehir'in, Hoffenheim karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor

BAŞAKŞEHİR'DE HEDEF AVRUPA'DA İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Almanya'nın Hoffenheim takımına konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında deplasmandaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Turuncu-lacivertliler, Hoffenheim karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 13. kez sahada yer alacak.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 12 maçta 1 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 6 maçta, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

İstanbul ekibi, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında iç sahadaki maçta 2-0'lık skorla elde etti.

DC9dOVsXsAMNizC

EN GOLCÜ İSİM VİSCA

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 12 maçta fileleri 13 kez havalandırdı, kalesinde 19 gol gördü.

Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 4 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor.

Medipol Başakşehir'in diğer 2 golüne ise Doka ve Adebayor imza attı.

AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR

Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı. Play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.

Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçti.

Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir, gruptaki ikinci karşılaşmasında ise deplasmanda Braga'ya 2-1 mağlup oldu.

BAŞAKŞEHİR'İ ALMANYA'DA TARAFTARLAR KARŞILADI

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Alman ekibi Hoffenheim ile yarın deplasmanda mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, Frankfurt Havaalanı’nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın saat 22.05’te Alman ekibi Hoffenheim’a konuk olacak olan Medipol Başakşehir, Almanya’ya geldi. Turuncu-lacivertli ekibi Frankfurt Havaalanı’nda Türk iş adamları ve taraftarlar karşıladı. Rhein-Main Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve Onursal Başkanı Mehmet Kocagöl, Türk Hava Yolları Müdürü Muhammet Ensar Karabulut, Sunexpress Havayolları Genel Müdürü Alper Özer ve taraftarlar kafileyi çiçeklerle karşılarken, taraftarlar havaalanında futbolculardan imza aldı. Başakşehir, Frankfrut’tan otobüsle Heidelberg şehrine hareket etti.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE 3. HAFTA HEYECANI

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftası Astana-Maccabi Tel Aviv maçı ile başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı, yarın oynanacak 24 karşılaşma ile yaşanacak. Türkiye’yi temsil eden takımlardan Atiker Konyaspor, I Grubu’nda evinde Avusturya ekibi Salzburg’u ağırlayacak. Bir diğer Türk takımı Medipol Başakşehir ise C Grubu müsabakasında deplasmanda Almanya’nın Hoffenheim takımı ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde 3. haftanın TSİ programı şöyle:

18.00 Astana - Maccabi Tel Aviv

20.00 Lugano - Viktoria Plzen

20.00 Hapoel Beer-Sheva - FCSB

20.00 BATE - Köln

20.00 Kızılyıldız - Arsenal

20.00 Atiker Konyaspor - Salzburg

20.00 Olympique Marsilya - Vitoria Guimaraes

20.00 Östersunds - Athletic Bilbao

20.00 Zorya - Hertha Berlin

20.00 Nice - Lazio

20.00 Zulte Waregem - Vitesse

20.00 Zenit - Rosenborg

20.00 Vardar - Real Sociedad

22.05 Villarreal - Slavia Prag

22.05 Skenderbeu - Partizan

22.05 Dinamo Kiev - Young Boys

22.05 Braga - Ludogorets

22.05 Hoffenheim - Medipol Başakşehir

22.05 Milan - AEK

22.05 Austria Wien - Rijeka

22.05 Everton - Olympique Lyon

22.05 Atalanta - Apollon

22.05 Sheriff - Lokomotiv Moskova

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.