Hızlı ve Öfkeli 6 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

7 Ağustos ATV yayın akışında yer alan gişe rekorları kırmış Hızlı ve Öfkeli 6 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli 6 hangi kanalda? Hızlı ve Öfkeli 6 oyuncuları kimlerdir?

7 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli 6 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Nefes kesen sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Hızlı ve Öfkeli 6 filmi ekranlara damgasını vurmuştur. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hızlı ve Öfkeli 6 2013 yılında vizyona girmiştir..

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.

Hızlı ve Öfkeli 6 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.
Vin Diesel ve Paul Walker'ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen ünlü serisinin son halkası olan film, bu sefer İspanya'da ve İngiltere'de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan'a aittir.

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Justin Lin

Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 24 Mayıs 2013 / 2s 10dk

Hızlı ve Öfkeli 6 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Hızlı ve Öfkeli 6 fast and furious konusu nedir oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.