Hercai 52. bölüm izleyin!

Hercai 52. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 18 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Hercai 52. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Hercai 52. bölüm izlemek için merak edilmekte. Cuma akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin son bölümü 18 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün oynadığı Hercai son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

HERCAİ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Azize ile Füsun arasındaki savaş devam etmektedir. Azize bunca zamandır gözünden bile sakındığı Dilşah’ı Füsun’a kaptırırken daha şimdiden onu geri kazanmanın derinde düşmüştür. Yemiş olduğu tatlı yüzünden zehirlenen Reyyan, Azize’nin gözleri önünde bir kez daha fenalaşarak bayılır.

Hercai 52. bölüm

Reyyan ve karnındaki bebeği artık Azize’ye emanettir. Reyyan’ı zehirleyen Füsun’dur. Bebeğin ve Reyyan’ın durumu belirsizliğini korurken sırf onu korumak adına gizlice Nasuh ile bir görüşme gerçekleştirir.

Azize’nin sözlerine inanan Nasuh kendisini Reyyan ile buluşturmasını ister. Miran ise tüm olanların aksine Reyyan’ın başına gelenlerden Azize’yi sorumlu tutmaktadır. Ancak ne olduysa Azize bir anda ortadan kaybolur. Ve artık tüm dikkatler onun üzerindedir.

HERCAİ 52. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hercai 52. bölüm izleyin! ile ilgili etiketler Hercai Hercai 52. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.