Hercai 47. bölüm full izle

Hercai 47. bölüm full izle! ATV ekranlarının fenomen dizisi Hercai 47. bölüm izle bağlantısı tek parça linki haberimizde...

Hercai 47. bölüm full izle! Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisinin 47. bölümü 13 Kasım 2020 Cuma akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak ve Youtube üzerinden son bölümün tamamı izlenebilecek.

Hercai son bölümünde; Yaşananlara rağmen Reyyan ile Miran birlikte yol almaya kararlıdırlar. Mahfuz ise iyiden iyide Aslan’dan umudu iyice kesmeye başlar.

HERCAİ 47. BÖLÜM İZLE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hazar ile konuşarak Miran ile ilgili tüm gerçekleri bir bir anlatmaya karar veren Mahfuz herkesi bir kez daha derinden sarsar. Miran’ın kendi oğlu olduğunu iyice kabullenen Hazar da Aslanbey konağına giderek Azize ile yüzleşmeye gider.

Sadece Miran değil ayrıca Aslan ve Hazar tarafından da sorguya alınan Azize yıllar sonra hiç beklemediği bir şokla karşı karşıya kalır. Herkesin ölü bildiği Füsun Aslanbey sonunda Azize’nin karşısına çıkarak Miran’ın gerçekten de Hazar’ın oğlu olduğunu söyler.

HERCAİ 47. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Hercai 47. bölüm full izle ile ilgili etiketler Hercai Hercai 47. bölüm hercai son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.