'Ergenekon, Balyoz mağdurlarının aileleri bir defa CHP’ye çağrılmazken, FETÖ’cülerin aileleri orada'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmayı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklaması ile KHK ile askeri okullardan atılan 16 bin FETÖ'cüye verdiği desteği masaya yatırdı.

"HELALLEŞME ADI ALTINDA ÖNÜMÜZDE KONAN KORKUNÇ BİR PROJE VAR"

Nedim Şener, "Helalleşme adı altında önümüze konan korkunç bir proje var. Araya çok sinsice şeyler sıkıştırılmış. ‘CHP bu hallere gelecek’ diye söyleseler, kimse inanmazdı. Askeri okullardaki oranları yüzde 60-70’in altına hiç düşmemiş.

"MAĞDUR İLAN ETTİKLERİNİN ŞEHİT DEDİKLERİ 15 TEMMUZ DARBECİLERİ"

Bunların yüzde 40’ı itirafçı oluyor. Sen hangi mağduriyetten bahsediyorsun? Mağdur ilan ettiklerinin şehit dedikleri 15 Temmuz darbecileri!… Bunlar askeri öğrenci falan değil, FETÖ’nün öğrencileri. FETÖ’cüler nedeniyle mağdur edilen 7 bin askeri okul öğrencisi için kılları kıpırdamıyor. Dar bir ekibin ideolojik saiklerle hazırladığı bir projeyle karşı karşıyayız. Ergenekon, Balyoz mağdurlarının aileleri bir defa CHP Genel Merkezi’ne çağrılmazken, FETÖ’cülerin aileleri orada." ifadelerini kullandı.

"HELALLEŞMEYE 15 TEMMUZ'A 'TİYATRO' DEDİĞİNİZ YERDEN BAŞLAYACAK MISINIZ?"

Mete Yarar, "Açıklamaya bakıldığında diyorum ki bu bir ‘torba helalleşme’ olsa gerek. Helalleşmenin bir kuralı vardır. Geçmişin hesapları gelecekte bir kez daha önümüze konulacaksa neden helalleşirsiniz ki? Helalleşmeye 15 Temmuz’a ‘tiyatro’ dediğiniz yerden başlayacak mısınız? Önce kendi hatalarınız ile ilgili helalleşmenizi yapıp sonra başkaları için helalleşin." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Ergenekon, Balyoz mağdurlarının aileleri bir defa CHP’ye çağrılmazken, FETÖ’cülerin aileleri orada' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.