Hekimoğlu 20. bölüm izle

Hekimoğlu 20. bölüm izle! Hekimoğlu 20. bölümünü full hd tek parça halinde Youtube platformunda 6 Ekim tarihinde izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu 20. bölüm full izle! Başrollerinde Timuçin Esen’in oynadığı Hekimoğlu 20. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube platformunda yayında olacak.

Hekimoğlu son bölümünde; En sevilen hasta tipi yine ön plandadır. Kendi teşhisini kendi koymuş olarak Hekimoğlu’nun karşısındadır.

HEKİMOĞLU 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hekimoğlu bir kez daha en sevdiği hasta tipiyle karşı karşıyadır. Kendi teşhisini kendisi koymuş olarak Hekimoğlu’nun karşısına çıkan Kerem, ünlü bir doktor olunca işler karışır. Teşhisin yanlış olduğunu düşünen Hekimoğlu bunu kanıtlamaya çalışırken ukala bulduğu meslektaşına meydan okumaktan da geri kalmayacaktır.

Bu arada Zeynep ve Kerem arasındaki yakınlaşma kimsenin gözünden kaçmaz. Kısa sürede Zeynep’i etkisi altına alan Kerem, hoşlandığı kadına cesur bir teklifte bulunmakta gecikmez. Bütün bunlar olurken hem basını hem hastaneyi idare etmeye çalışan İpek ise ona olan ilgisini gizlemeyen bir gazeteciyle vakit geçirmeye başlar. Hekimoğlu bundan hiç hoşlanmayacak ve tabii ki tepkisiz kalmayacaktır.

Hekimoğlu 20. bölüm izle ile ilgili etiketler hekimoğlu Hekimoğlu 20. bölüm hekimoğlu son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.