Hekimoğlu 19. bölüm full izle!

Hekimoğlu 19. Bölüm full izle! Hekimoğlu 19. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX TV’de. Peki, Hekimoğlu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Hekimoğlu 19. Bölüm izle! Başrollerinde Timuçin Esen ile Ebru Özkan Saban’ın oynadığı Hekimoğlu 19. Bölüm full izle linki tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebilecek. Peki, Hekimoğlu 19. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

HEKİMOĞLU 19. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hekimoğlu’na gelen vaka bu kez her zamankinden farklıdır. İpek’in yıllardır tanıdığı, evinde tamirat işlerine bakan genç bir adam gözlerinin önünde çatıdan düşer. Üstelik çatıya çıkmasını isteyen de İpek’tir. Genç adam apar topar hastaneye kaldırılır. Durumu giderek kötüleşirken İpek en güvendiği doktordan, Hekimoğlu’ndan yardım ister. Ancak duyduğu vicdan azabı İpek’in bir kenara çekilip beklemesine mani olacaktır. Hal böyleyken İpek yıllar sonra yeniden doktor olarak karşımıza çıkar.

Hekimoğlu 19. bölüm full izle

İpek ve Hekimoğlu ilk kez birlikte bir vakaya odaklanırlar. İki güçlü karakter, iki iyi doktor, iki eski arkadaş, iki zıt kutup zaman zaman aynı noktaya çekilseler de çatışmaları kaçınılmazdır. Vaka bir yana, aralarındaki tatlı-sert itişmeler kimsenin gözünden kaçmaz. Hatta bunun duygusal bir yakınlaşmaya işaret ettiğini bile düşünenler olacaktır. Kimilerinin eğlenerek, kimilerinin kıskanarak izlediği bu hallerin altında kim bilir ne sebepler vardır.İpek ve Hekimoğlu arasında neler olacak? Doğru teşhisi İpek mi yoksa Hekimoğlu mu koyacak? Genç adam kurtulabilecek mi?

HEKİMOĞLU 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Hekimoğlu 19. bölüm full izle! ile ilgili etiketler hekimoğlu Hekimoğlu 19. bölüm hekimoğlu son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.