Hayri'nin karısı Türkan karakteri Sefirin Kızı'ndan geliyor! Feride'nin intiharı dengeleri değiştiriyor!

Camdaki Kız dizisinde Feride’nin ölümü sonrasında kadroda iki büyük revizyon yaşanıyor. Annesinin ölümü ile yıkılan Nalan sonunda gerçek babasına kavuşurken asıl darbeyi ise aşık olduğu adam Hayri’nin karısı Türkan’dan yemeye hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Feride karakterinin ölümü herkesi şoke etti. Ortalığı toz duman eden bu gelişme sonrasında asıl bomba ise Hayri’nin karısı rolünde olacak Türkan karakteriyle patlıyor.

Hayri ile Nalan arasında hangi gelişmelerin yaşanacağı şimdiden merak edilirken Feride’nin intiharı ile sallanan konak asıl darbeyi Türkan’dan yiyecek. Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer’in de Camdaki Kız dizisinden ayrılmasının hemen sonrasında Nalan’ın babası Metin karakterini canlandıracak Engin Alkan kadroya dahil edildi.

Hivda Zizan Alp

Şimdilerde ise asıl bombayı Hayri’nin karısı Türkan patlattı. Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Elvan karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp fenomen yapım Camdaki Kız’da Hayri’nin karısı Türkan rolünde olacak.

2019 ila 2021 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakteriyle oldukça sevilen Zizan Alp, şimdiler adını Camdaki Kız ile bir kez daha duyuracak.

Hivda Zizan Alp

Engin Alkan ile Hivda Zizan Alp’in şimdiden Hande Ataizi ile Nur Sürer’in boşluğunu doldurup doldurmayacağı merak edilmekte.

Hayri'nin karısı Türkan karakteri Sefirin Kızı'ndan geliyor! Feride'nin intiharı dengeleri değiştiriyor! ile ilgili etiketler Hivda Zizan Alp Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.