Hayat Sırları neden final yaptı?

Hayat Sırları neden final yapıyor Star TV’de Hayat Sırları son 11. final bölümü izleme linki haberimizde yerini alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezona iddialı bir giriş yapan Hayat Sırları dizisi erken final yapıyor. İlk bölümlerinden itibaren ilgi ile takip edilen dizi Hayat Sırları 11. bölümde izleyicisine veda etti. Dizinin final bölümünde Kuzgunlar torunlarını bağrına basıyor. Mustafa, yıllar sonra hayatını kurtaran dostuyla karşı karşıya. İki eski dost yılların acısını çıkarıyor. Hakan gerçek babasıyla yüz yüze! Hakan gerçekleri öğrenecek mi? İşte, Hayat Sırları final bölümü fragmanı haberimizde yerini alıyor. Reytinglerde beklenen başarıyı gösteremeyen Hayat Sırları final bölümü ne zaman yayınlanacak? Hayat Sırlar neden bitiyor? Hayat Sırları son 11. final bölümü izleme linki haberimizde yerini alıyor. İşte, Hayat Sırları final detayları...

Hayat Sırları neden final yapıyor Star TVde Hayat Sırları son 11. final bölümü izleme linki haberimizde yerini alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezona iddialı bir giriş yapan Hayat Sırları dizisi erken final yapıyor. İlk bölümlerinden itibaren ilgi ile takip edilen dizi Hayat Sırları 11. bölümde izleyicisine veda etti. Dizinin final bölümünde Kuzgunlar torunlarını bağrına basıyor. Mustafa, yıllar sonra hayatını kurtaran dostuyla karşı karşıya. İki eski dost yılların acısını çıkarıyor. Hakan gerçek babasıyla yüz yüze! Hakan gerçekleri öğrenecek mi? İşte, Hayat Sırları final bölümü fragmanı haberimizde yerini alıyor. Reytinglerde beklenen başarıyı gösteremeyen Hayat Sırları final bölümü ne zaman yayınlanacak? Hayat Sırları neden bitiyor? Hayat Sırları son 11. final bölümü izleme linki haberimizde yerini alıyor. İşte, Hayat Sırları final detayları...

hayat_sArlaA

HAYAT SIRLARI FİNAL YAPIYOR

Yapımcılığını Most Production'ın, yönetmenliğini Murat Can Oğuz'un, senaristliğini Mahinur Ergun'un üstlendiği; başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek paylaştığı Hayat Sırları dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Çarşamba günleri yayında olan Hayat Sırları dizisi reytinglerde umulan başarıyı gösteremeyince gün değişikliğine gidilmişti. Daha sonra Pazar günleri ekranda olan Hayat Sırları'nı bu çözüm de kurtaramadı. Büyük umutlarla başlayan ve birçok başarılı oyuncuyu bünyesinde taşıyan Hayat Sırları için final kararı alındı.

HAYAT SIRLARI FİNAL KARARI…

Hayat Sırları, Çarşamba günleri Diriliş Ertuğrul'a rakip olma vaadiyle yola çıkmış ancak bir türlü başarılı olamamıştı. Günü değiştirilen Hayat Sırları yine başarısız olunca final kararı alındı.

Star TV''de yayınlanan ve başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç gibi isimlerin paylaştığı Hayat Sırları Pazar günü(21 OCAK 2018) final yapacak.

hayat_1

HAYAT SIRLARI 11. (FİNAL) BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT SIRLARI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Uzun zamandır final yapacağı iddiaları ile üzerinde kara bulutlar taşıyan Hayat Sırları'nın ne zaman final yapacağı belli oldu. Hayat Sırları final bölümü ile 21 Ocak Pazar günü saat 21.45'te ekrana veda edecek.

HAYAT SIRLARI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgunlar torunlarını bağrına basıyor. Mustafa, yıllar sonra hayatını kurtaran dostuyla karşı karşıya. İki eski dost yılların acısını çıkarıyor. Hakan gerçek babasıyla yüz yüze! Hakan gerçekleri öğrenecek mi? Ayşen başındaki beladan kurtulmak için her yolu deniyor. Seher bir türlü kızının kalbine giremiyor. Seher, Zeyno’ya kendini sevdirmeyi başarabilecek mi? Seher ve Burak’ı nasıl bir gelecek bekliyor? Sevgileri bu sınavları atlatabilecek mi?

Yapım: Most Production

Proje Tasarım/Yapımcı: Gül Oğuz

Yönetmen: Murat Can Oğuz

Senaryo: Mahinur Ergun

Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ, Ayşegül Cengiz Akman, Mehmet Bilge Aslan, Ayfer Dönmez, Efecan Şenolsun

hayat_sArlarA_1

Seher, Zeyno’ya kavuşmanın yollarını ararken sorumlulara ceza çektirmeye kararlı.

Burak yaşadığı yıkıntıyla bir daha Seher’le eskisi gibi olamayacağına karar veriyor.

Meryem’in elindeki kanıtlar Ayşen’i yıllarca hapis yatırabilir.

Selma Kuzgunlara hesap sormaya geliyor. Mustafa’nın yardımına geçmişinden gelen hiç beklemediği biri yetişiyor.

HAYAT SIRLARI GENEL KONUSU

Hayat Sırları, yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor. Bir tarafta Burak ve Seher’in kalpleri acıtan, tutkulu ve gizemli aşk hikayesine tanık olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesine ortak olacağız.

Hayat onları öylesine sıkıştıracak ki, bu sevgi dolu aileyi temellerinden sarsacak, usul usul yaklaşan büyük tehlikenin, her birinin canlarını acıtan sırların tek tek açığa çıkması, beklenmedik bir anda hayatlarını darmadağın edecek. Seher çok başarılı bir avukattır. Burak ise oldukça idealist bir yönetmendir. Bir avukat ile bir yönetmenin aşkını anlatacak Hayat Sırları dizisinde Seher ve Burak’ın çalkantılı aşklarının yanı sıra Seher’in ailesinin sürprizli hayatı da dizinin önemli konularından olacak. İstanbul’un gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.