Harvey Weinstein, koronavirüsüne yakalandı! 23 yıl hapis cezası almıştı...

Bir süre önce tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırılan film yapımcısı Harvery Weinstein, bulunduğu hapishanede koronavirüsüne yakalandı. Weinstein'in koronavirüs belirtilerini göstermesi artından test yapıldı ve sonuç pozitif çıktı. 

Bir zamanlar "Hollywood'daki en güçlü isim" olarak bilinen eski Amerikalı film yapımcısı Harvey Weinstein, tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Harvey Weinstein, koronavirüsüne yakalandı! 23 yıl hapis cezası almıştı...

Harvey Weinstein, New York'ta yargılandığı davada suçlu bulunmuştu. Weinstein, "basit cinsel saldırı ve tecavüz" ile "ağır taciz"den suçlu bulunurken, daha ağır ceza gerektiren "nitelikli cinsel saldırı ve tecavüz"den ise beraat etmişti.

Harvey Weinstein, koronavirüsüne yakalandı! 23 yıl hapis cezası almıştı... - Resim : 2

25 yıla kadar haps istenen 67 yaşındaki Weinstein'in cezası Mart ayı başında açıklanmıştı. Weinstein karar duruşmasına tekerlekli sandalyede getirilmişti.

Weinstein'ın avukatları, cezada indirime gidilmesini talep ediyor ve"Amerikalı yapımcıya verilecek beş yılın onun için ömür boyu hapis gibi olacağını" söylüyordu.

Davada cezanın açıklanması sonrası, ünlü yapımcıyı cinsel tacizle suçlayan isimler arasında olan oyuncu Mira Sorvino, karar sonrası "şaşkınlık içinde ve minnettarlık duyarak gözyaşlarına boğulduğunu" söylemişti.

Harvey Weinstein, koronavirüsüne yakalandı! 23 yıl hapis cezası almıştı... - Resim : 3

Harvey Weinstein, eski asistanı Mimi Haley'e cinsel saldırıda bulunma ve eski oyuncu Jessica Mann'e tecavüz etme suçlamalarını kabul etmemişti.

Weinstein'in kendilerine cinsel saldırıda bulunduğunu açıklayan pek çok kadın, #MeToo (Sen de Anlat) hareketinin yayılmasına önayak olmuştu.

Harvey Weinstein, koronavirüsüne yakalandı! 23 yıl hapis cezası almıştı... ile ilgili etiketler Hapishane harvey weinstein covid19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.