Hande Baladın belgeseli konusu ne, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak?

Voleybol tutkunlarının ve sporseverlerin heyecanla beklediği bir yapım olan Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan belgesel "Baladın", bu ay içerisinde izleyicilerle buluşacak. Türk voleybolunun önemli isimlerinden biri olan Hande Baladın'ın başarı dolu yolculuğunu anlatan bu belgeselin nerede yayınlanacağı ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Hande Baladın belgeseli konusu ne, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak? İşte, Hande Baladın'ın belgeseli...

Voleybol tutkunlarının ve sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yapımlardan biri olan Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan belgesel "Baladın", bu ay içerisinde izleyicilerle buluşacak. Türk voleybolunun önemli isimlerinden biri olan Hande Baladın'ın başarı dolu yolculuğunu anlatan bu belgeselin hangi platformda ve ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu. Peki, Hande Baladın belgeseli konusu ne, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Hande Baladın belgeseli konusu ne, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak?

HANDE BALADIN BELGESELİ KONUSU NE?

"Baladın" belgeseli, Hande Baladın'ın kariyerindeki dönüm noktalarını, smaçör olarak sahaya kattığı etkileyici performansı ve günlük yaşantısını en detaylı şekilde ele alacak. Kariyerinde farklı pozisyonlarda görev alan ve adını başarılarla duyuran Hande Baladın'ın voleybol dünyasındaki iz bırakan hikayesini adım adım takip edecek olan belgesel, izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vadediyor.

HANDE BALADIN BELGESELİ NEREDE YAYINLANACAK, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Red Bull TV'nin ev sahipliğinde izleyicilerle buluşacak olan "Baladın" belgeseli, Nisan ayı içerisinde yayınlanacak. Red Bull TV'nin geniş izleyici kitlesiyle buluşacak olan bu yapım, merakla bekleniyor.

HANDE BALADIN BELGESELİNDE KİMLER OYNUYOR?

Hande Baladın'ın kariyerini ve yaşamını anlatan "Baladın" belgeselinde sadece Baladın'ın kendisi değil, aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalyan başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit başantrenörü Ferhat Akbaş ve Filenin Sultanları'nın eski çalıştırıcısı Giovanni Guidetti gibi önemli isimler de yer alacak. Bu isimlerin belgeseldeki görüşleri ve yorumları, Hande Baladın'ın kariyerine dair daha derin bir anlayış sağlayacak.

Belgesel ile ilgili yapılan açıklamalarda, Hande Baladın, "İsmimi taşıyan bir belgeselin yapılması benim için gerçekten gurur verici. Muhteşem bir ekiple, böylesine güçlü bir yapım gerçekleştirdiğimiz için Red Bull’a teşekkür ediyorum. Umuyorum belgesel izleyicinin de beğenisini kazanır." şeklinde konuştu.

Hande Baladın belgeseli konusu ne, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler Hande Baladın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.