Hamza Yazıcı Sevgilisine Gelen Çirkin Mesajları İfşa Etti! "Beyniniz Cüce" Diyerek Topa Tuttu!

Kanal D Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes ile tatil fotoğraflarını paylaştı. Fotoğraflara binlerce beğeni geldi. Forbes'in instagram hesabına gelen çirkin mesajları tek tek ifşa eden Hamza Yazıcı, çok sert bir paylaşım yaptı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı program ile şöhret olan oyuncu Hamza Yazıcı şu sıralar sevgilisi Şenay Forbes ile birlikte tatilde. Her fırsatta birlikte paylaşım yapan ikiliye gelen mesajlar bazen çok çirkin olabiliyor.

Magazin gündemine bomba gibi düşen insanlık dışı bu mesajlar, Hamza Yazıcı'yı harekete geçirdi. Gelen mesajları tek tek ifşa eden oyuncu, twitter adresinden de bir açıklama yaptı.

Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes'le olan fotoğraflarına gelen çirkin mesajları, Instagram'ın hikaye kısmında ifşa etti.

Konuyla ilgili açıklamada da bulunan Yazıcı "Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın" dedi.

Yazıcı'nın mesajları ifşa etmesinin ardından çok sayıda hayranından ünlü oyuncuya destek yorumları geldi.

Hamza Yazıcı Sevgilisine Gelen Çirkin Mesajları İfşa Etti! "Beyniniz Cüce" Diyerek Topa Tuttu! ile ilgili etiketler oyuncu Hamza Yazıcı Şenay Forbes çok güzel hareketler bunlar Camdaki Kız camdaki kız tako
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.