Haluk Levent eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldi

Şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Kırıkkale'de eski eşi Fedai Varan tarafından boğazından bıçaklanarak katledilen Emine Bulut'un kızı Bilge'yle görüştü. AHBAP Derneği üyelerinin, 12 yaşındaki Bilge'yi bir an bile yalnız bırakmadığını söyleyen Levent, birlikte çektirdikleri fotoğraf karelerini de Twitter hesabından paylaştı. Haluk Levent ile Bilge'nin kareleri yürekleri ısıttı.

Eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde katledilen Emine Bulut cinayeti tüm Türkiye'yi derinden üzmüştü. Ünlü sanatçı Haluk Levent, Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge'yle bir araya geldi. Bilge ile Haluk Levent'in görüntüleri sosyal medya kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Haluk Levent eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldi

 

Haluk Levent paylaşımına düştüğü notla ve kareleriyle herkesi duygulandırdı:

''Üç yıl önce bugün “anne ne olur ölme anne” diye ağlayan Bilge’nin annesi Emine Bulut eski eşi tarafından öldürülmüştü.
Söz vermiştik “kızı bizim kızımızdır” diye.
Ahbaplar onu hiç yalnız bırakmadı.
Evinden okuluna kadar hep beraberiz..❤️❤️❤️''

 haluk-levent-emine-bulutun-kizi-bilge

DAHA ÖNCE DE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMÜŞLERDİ


Daha önce de Bilge’yi görüntülü olarak arayan Haluk Levent onun yanında olduğunu hissettirmişti. Levent, görüntülü arama anını ise sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haluk Levent eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldi - Resim : 3


Haluk Levent, Bilge’nin davasının takipçisi olacaklarını belirterek “İlk günden itibaren Aile Politikalar Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ailenin yanında olduk. Az önce Emine Bulut’un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdiler! Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca Bilge'nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız” demişti.

 Haluk Levent eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldi - Resim : 4

 

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de Makine ve Kimya Endüstrisi'nde güvenlik görevlisi Fedai Varan (43), 18 Ağustos 2019 tarihinde 6 yıl önce boşandığı Emine Bulut'u (38), lokantada kızı Bilge'nin gözü önünde boğazından bıçaklamıştı.

Emine Bulut yaralı halde kafeden çıkarılırken 'ölmek istemiyorum', kızının ise 'anne lütfen ölme' diye feryat ederken çekilen videosu yürekleri dağlamıştı. Cinayete kurban giden Emine Bulut ve kızının yakarışlarının duyulduğu olay anı görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış, cinayet büyük infial yaratmıştı.

EMİNE-BULUT-CİNAYETİ

Yargıtay, eski eşini öldürdüğü gerekçesiyle Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve 21 Ekim 2019'da "kasten öldürme" suçundan müebbet hapse mahkum edilen Fedai Varan hakkındaki davanın temyiz incelemesini tamamladı. 'Haksız tahrik ve takdir indirimi' talebiyle yapılan itirazları reddeden Yargıtay 1. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin Varan hakkındaki hükmünü onadı.

 

 

Haluk Levent eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldi ile ilgili etiketler Emine Bulut Haluk Levent AHBAP Kırıkkale cinayet Kadın Cinayeti Sosyal Medya AHBAP Derneği Emine Bulut'un kızı Bilge fedai varan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.